7 Aylık Öksürük Boğaz Ağrısı

83 görüntüleme
S

Sema N. A.

Premium Üye
3 Eylül 2026 18:12
Hafif öksürüğü var sonrasında canı yanıyor gibi ağlıyor öksürünce burnunu açtım uyuttum ama hemen hırıltısı başladı yine

Serum suyu verdim nebulizatörle
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
3 Eylül 2026 18:12
Bebeğinizin 7 aylıkken öksürük ve boğaz ağrısı şikayetleri varsa, bu durum çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Öncelikle, bebeğinizin doktorunuza danışmanız önemlidir.

Aşağıdaki önerilere dikkat edebilirsiniz:

1. Nemli hava: Bebeğinizin bulunduğu ortamın havasının nemli olması, boğazının rahatlamasına yardımcı olabilir.
2. Sıvı alımı: Bebeğinize bol sıvı vermek, öksürüğü hafifletmeye yardımcı olabilir.
3. Doktorunuzun önerdiği ilaçlar: Doktorunuzun önerdiği ilaçları ve tedavileri uygulamak önemlidir.
4. Bebeği dik tutmak: Bebeği dik tutarak uyutmak, öksürüğü hafifletmeye yardımcı olabilir.

Bu önerilerin yanı sıra, bebeğinizin durumunu yakından takip etmek ve doktorunuzla iletişimde kalmak önemlidir.
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
S

Sema N. A.

Premium Üye
3 Eylül 2026 18:14
Bu uygulama ne işe yarıyor o zaman niye para veriyoruz ben anlamadım ordan tanıtırken doktora gidemezseniz bizle ilerleyi. Bütün sorunlarınızı diyor burdan doktora gidin deniliyor ben mi uygulamayı kullanmayı bilmiyorum anlamadım
S

Sema N. A.

Premium Üye
3 Eylül 2026 18:17
Hastalık takinçne kan sonjçlaırnı attım dönüş yok şimdi hastalık ekledim yine aynı
E

Elif F.

3 Eylül 2026 19:59
Geniz akintisi var muhtemelen hemen hırıltı yaptığına göre. İlerlemeden bir aile hekimine falan gidin isterseniz dediğiniz gibi burası genel geçer şeyler için gibi suanlik doktorlara soru sorabiliyormusuz ama nerden bende bilmiyorum dün indirdim
S

Sevilay K.

3 Eylül 2026 22:49
Bizimde bebeğimize bizden grip bulaştı 7 aylık. Burun akıntısı hapşırık ile başladı öksürük geniz akıntısı burun tıkanıklığı ile devam etti ertesi gün ateş yaptı. Evde ateş düşürücü vardı doktora götürmemiştik iki üç ateş yaptı ateş düştükten sonra burun akıntısı bi türlü kesilmedi sürekli burnu aktı ve uyurken hep tıkandı uyuyamadı. Doktora götürdük viral enfeksiyon dedi öksürük şurubu ve balgam söktürücü verdi iki güne geçti keşke baştan götürseydim dedim
E

Elif F.

3 Eylül 2026 23:30
Sema Nur Akşahin
Hastalık takinçne kan sonjçlaırnı attım dönüş yok şimdi hastalık ekledim yine aynı
Yapay zeka harici bir yerden doktorlara soru sorabiliyoruz ama nereden bilmiyorum yapay zeka hariç uzmanlara soru sorabiliyorsunuz biz cevapliyoruz falan diyordu videoda doktor bey ama nereden bende tam çözemedim
E

Elif F.

3 Eylül 2026 23:32
Sema Nur Akşahin
Premium üyelikte hastalik takibinde uzan yorumu alın yazıyor 24 saat içinde cevap veriyorlarmış sanırım
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir