7 Aylık Kızım Kan Tahlilleri

60 görüntüleme
A

Ahsen A. ..

12 Kasım 2025 20:40
Kızım 7 aylık ve 6300 kilo 70cm doğum kilosu 2600 49cm geçen aydan beri kilo almadığı için ve ishal pişik olduğundan kan tahlilleri istendi daha doğrusu ben yüksek doz troit ilacı kullandığım için acaba ondan mı kaynaklı diye ben talep ettim vitamin ve kan sayımına bakıldı d vitamini 14, ast 107.alt 81 crp 3.8 onun dışında bütün vitaminleri normal diş çıkarma aşamasında galiba yarın tekrar kontrol muayenesine gideceğiz tetagil kullanmıştım günde 1 kere 3 kez falan ondan kaynaklı karaciğer enzimleri yükselmiş olabilirmi d vitamini demir dışında kullandımız bir ilaç yok
S

Seda

12 Kasım 2025 20:49
Hipertiroid ilaçlarının içerisindeki maddeler karaciğer enzimlerini yükseltiyor içtiğiniz ilaç sütünüze ondan bebeğe geçmiş olabilir doktorumuz emzirdiğim için parasetomol içeren ilaçlar dışında ilaç kullanmamam gerektiğini iletmişti sizlere bu ilaç yazılırken emzirdiğinizi söylediniz mi
A

Ahsen A. ..

12 Kasım 2025 20:59
Benim troitlerim yok hipertroidi ilacı değil levatiron kullanıyorum hipotezidir yani

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir