7 Aylık Erkek Bebek Geceleri Çığlıkla Uyanıyor

54 görüntüleme
B

Burcusss

18 Ağustos 2025 19:06
4 gecedir gece uykusu hiç yok gündüz uyuyabiliyor ama oda az. Geceleri çığlık atarak canın yanıyomuş gibi ağlıyor. Doktora bugün götürdüm bişey yok dendi. Dişlerde henüz çıkmadı görünen bişeyde yok şişme falanda yok doktor ondanda değil dedi. Bugünde karnından ses geldi uyandı yine ağlayarak. Suyuda çok içmeye başladı bu kadar içmiyordu. Kaka idrar normal ama neden böyle. 1 hafta öncede sünnet olduğu için idrar testi yapamıyoruz dediler daha da tahriş olmasın diye yardımcı olursanız sevinirim
Fadile B.

Fadile B.

18 Ağustos 2025 19:26
Ah ah bende bu dönemleri zor atlattım. Sünnet bakımını çok iyi yapın kremlerini sürün ben göz merhemi almıştım t harfli eczaneye diyin verirler ve diş ağrısıdır bizde 10 gündür ağlayarak uyanıyoruz Karanfil zeytinyağı kürü yaptım netten bulabilirsin baya iyi geliyor ek gida alıyorsa uyumadan önce yoğurtta iyi gelir
B

Burcusss

18 Ağustos 2025 19:36
Karanfil kürünü yapıcam şimdi, yapıcam diyip duruyodum artık yapayım. Yoğurdu pek sevemedi bizimki ama tüm tuşlara birden basıcam artık içimden geçti bugün bide yalnızım eşimde il dışında kaldım öyle koşturuyorum bütün gün. Evet o kremi kullanıyorum bugün onuda kontrol etti temiz görünüyomuş yarası. Belki lokal olduğu için dedi yerleri acıyordur artık dedi carpol verdiler bi kaç damla içti içmedi onuda
Fadile B.

Fadile B.

18 Ağustos 2025 19:54
Calpol bende kullandım bende malesef desteksiz hatta 0 destekle bakıyırum o kadar çok anlıyorum seni Allah mukafatını versin inşallah
B

Burcusss

18 Ağustos 2025 20:13
Aminn. Zaten pek destek olmuyolar ama çocuk diyip duruyolar evde olsada pek fark etmezdi biraz sorunlar varda bizde de. Biz niye bırakıp gidemiyoruz öyle rahatça anneyiz ya sorumluluğu yığıp yığıp gidiyolar

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir