7 Aylık Ek Gıda

207 görüntüleme
M

Müzeyyen ..

27 Ağustos 2026 10:49
Bu aylarda ek gıda sürecinde neler veriyorsunuz bebeklerinize hanımlar
S

Sultan ..

27 Ağustos 2026 11:01
İrmikli meyveli muhallebiler , yumurta ( hem sarisi hem beyazı), meyve püreleri, yoğurt, kefir, çorbalar
M

Müzeyyen ..

27 Ağustos 2026 11:01
Sultan
İrmikli meyveli muhallebiler , yumurta ( hem sarisi hem beyazı), meyve püreleri, yoğurt, kefir, çorbalar
Çok teşekkür ederim
S

Sultan ..

27 Ağustos 2026 11:02
Açıkçası kendi yediğiniz her şeyden ( tuzsuz yada cok az tuzlu, baharatsız sekilde, kendi yemeğinizi yaparken bunları eklemeden bebege ayırın) verebilirsiniz en guzel ek gıda yontemi bu , tabi cok ufalayarak
M

Müzeyyen ..

27 Ağustos 2026 11:03
Sultan
Açıkçası kendi yediğiniz her şeyden ( tuzsuz yada cok az tuzlu, baharatsız sekilde, kendi yemeğinizi yaparken bunları eklemeden bebege ayırın) verebilirsiniz en guzel ek gıda yontemi bu , tabi cok ufalayarak
Oğlum istekli o yüzden dediğinizi yapabilirim
Birce

Birce

27 Ağustos 2026 12:33
Bende hep evdeki yemeklerden veriyorum. Zaten tuzsuz yediğim için çok pratik oluyor. Çorbalara ekmek ufalıyorum, sebze yemeklerini çatalla ufalıyorum. Meyveli yoğurt, cevizli kek vs yapıyorum. Parmak gıda da vermiş oluyorum. Kızım 8 aylık olucak henüz dişi çıkmadı ama her şeyi çiğneyerek yiyebiliyor. Bu şekilde alıştırırsanız çok kolay olur ileride bence
M

Müzeyyen ..

27 Ağustos 2026 12:42
Birce
Bende hep evdeki yemeklerden veriyorum. Zaten tuzsuz yediğim için çok pratik oluyor. Çorbalara ekmek ufalıyorum, sebze yemeklerini çatalla ufalıyorum. Meyveli yoğurt, cevizli kek vs yapıyorum. Parmak gıda da vermiş oluyorum. Kızım 8 aylık olucak henüz dişi çıkmadı ama her şeyi çiğneyerek yiyebiliyor. Bu şekilde alıştırırsanız çok kolay olur ileride bence
Öyle yaparım annemde hep eski usul bak bebeğine daha iştahlı olur diyor ben biraz korka korka ilerliyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir