7 Aylık Ek Gıda

65 görüntüleme
M

Melike ..

27 Mart 2026 21:51
7 ay 5 günlük bebeğim ek gıda da zorlanıyoruz çok az yiyor neredeyse tüm sebze meyve yoğurt yumurta ceviz ve kuzu kıyma ile tanıştı fakat yemek istemiyor dili ile itme refleksi azaldı ağacını kapatıyor kafasını çeviriyor bu durumda olanlar nasıl bir yol izliyor merak ediyorum
Latife K.

Latife K.

27 Mart 2026 22:16
Zaten 9-10 aylığa kadar tadım yapılıyor. Yani amaç doyması değil yiyeceklere alışması. Normal bir durum. İstemediği zamanlarda ben vermedim. Zorlamayın çünkü ilerleyen dönemlerde daha da sıkıntı olmasın.
M

Melike ..

27 Mart 2026 22:22
Latife Karadaş
Zaten 9-10 aylığa kadar tadım yapılıyor. Yani amaç doyması değil yiyeceklere alışması. Normal bir durum. İstemediği zamanlarda ben vermedim. Zorlamayın çünkü ilerleyen dönemlerde daha da sıkıntı olmasın.
sosyal mecralarda sık sık 7 aylık öğün öğün yemek yiyen bebekler görüyor ve kendimi sorgular halde buluyorum sanırım her zaman olduğu gibi bu konuda da gerçekten uzak bir dünya sosyal mecralar
Latife K.

Latife K.

28 Mart 2026 21:21
Melike
sosyal mecralarda sık sık 7 aylık öğün öğün yemek yiyen bebekler görüyor ve kendimi sorgular halde buluyorum sanırım her zaman olduğu gibi bu konuda da gerçekten uzak bir dünya sosyal mecralar
Ya hazırlamaya herkes hazırlıyor ama gerçekçi değil. Osman hocamızın bir videosunda denk gelmiştim 1 yaşındaki bebek 1-2 yemek kaşığı, 2 yaşındaki 2-4 yemek kaşığı yese yeterli diyordu. Şahsen artık zorlamıyorum ben. Hatta ilk başlarda yemek istemezse yemesin emsin diyordum. Kendi istediği zaman vermek daha iyi. Soğudu mu daha kötü bir durum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir