7 Aylık Desteksiz Oturmuyor

92 görüntüleme
İ

İrem K. ..

30 Temmuz 2025 19:46
Oğlum 7. Ayına yeni girdi desteksiz oturmuyor hep kendini öne doğru atıyor. Destekli oturduğu zaman da hep öne doğru eğilmek istiyor. Yüz üstü durduğunda başını uzun süre tutmaya yeni başladı. Yatarken kollarını kullanarak elindeki objeleri kaldırıp indiriyor ama bir yere koyduğum zaman(örneğin mama sandalyesinde) kollarını hiç hareket ettirmiyor sağa sola eğim olduğunda kollarını kullanmıyor Acaba ben mi evham yapıyorum yoksa süreç normal mi. Doktor kontrolü gerekli midir dönüş yapabilir misiniz 🙏
E

Elif C. M. D.

30 Temmuz 2025 20:01
Benim kızım 9 aylıkken desteksiz oturdu 10,5 aylıkken emekledi. Bence korkmayın.
Y

Yaprak Ö.

30 Temmuz 2025 20:17
Desteksiz oturma 9. Ay itibari ile olur acele etmeyin gayet normal bir durum
E

Esra A.

2 Ağustos 2025 07:22
9. Aya girmemize 2 gün vardı hala otururken dengesini kaybediyordu mama sandalyesinde hep yamuk oturuyodu 😀 diğer annelerin dedipi gibi 10.5 aylığa kadar bekleyeyim dedim çünkü doktorlarda nornal sitodu 9 ayı 2 gün geçtik oturmaya emeklemeye başladı birden oldu asla düşmedi hiç yani zamanını bekle kuzum bende cok evham yapıyodum 4 doktora götürdüm 😀😀ama inan herkesin dediği gibiymiş her cocugun kendi zamanı var
M

Merve A.

2 Ağustos 2025 07:50
Evet ben de oturmuyor falan dıyordum ama 8.ayın sonuna doğru desteksiz oturdu kollarını hiç kullanamıyor olsa objeleri kaldırıp indiremez bence ama tabii doktorlar daha iyi bilirm

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir