7. Aylık Daha Doğru Düzgün Bişey Yemedi.
122 görüntüleme
E
Ebrar
8 Şubat 2026 02:27
Merhaba. Bebeğim 7 aylık. 5.5 aylıkken tadımlara başladık. Sebzeler , meyveler yoğurt ve Yumurta.
Yavaş yavaş ilerledim . Sonra bi kere Yumurta ve muzu birlikte verdim. Aradan hiç saat geçmeden uydu. Çok kusarak uyandı. Yumurta ya ara verdim ama o günden sonra ağzına ne versem yemedi. Tekrar 15 gün sonra Yumurta ve avokado verdim. Ardından 5 dk sonra uydu. Uykudan kusarak uyandı. 1 saat aktif kusunca acile gittik. Sıkıntı yok . Bağırsak gaz dolu dediler . Şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum 7 aylık oldu. Hayla anne sütü alıyor. Lütfen yardımcı olun
Yavaş yavaş ilerledim . Sonra bi kere Yumurta ve muzu birlikte verdim. Aradan hiç saat geçmeden uydu. Çok kusarak uyandı. Yumurta ya ara verdim ama o günden sonra ağzına ne versem yemedi. Tekrar 15 gün sonra Yumurta ve avokado verdim. Ardından 5 dk sonra uydu. Uykudan kusarak uyandı. 1 saat aktif kusunca acile gittik. Sıkıntı yok . Bağırsak gaz dolu dediler . Şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum 7 aylık oldu. Hayla anne sütü alıyor. Lütfen yardımcı olun
E
Ebrar
8 Şubat 2026 02:29
Çok kötü kusunca bişe vermeye korkusu oldu. Ya yine aynısı olur diye. Baya rengi fln gitti
G
Gökçin N.
8 Şubat 2026 07:42
Bence yemek uyku arası kısa. Benim kızım yeni yemek yemişken asla uyumaz. Saatleri programlayın öyle deneyin.

Kübra K.
8 Şubat 2026 09:08
Karıştırmadan vermeyi deneyin

Betül ..
8 Şubat 2026 09:12
Kızım 3,5 yaşında doktorumuz yatmadan 2 saat önce yemesini söylemişti sindirme açısından.