7 Aylık Çiş Yapmıyor

238 görüntüleme
M

Merve T.

16 Temmuz 2026 15:31
Bebegim tam bugün 7 [aylık.Uzun](aylık.Uzun) zamandir çok çok az çiş [yapıyor.Cok](yapıyor.Cok) sıcak bi yerde yaşıyoruz cok [terliyor.Su](terliyor.Su) da içiyorum ama cisi az koyu ve biraz [kokulu.Ne](kokulu.Ne) yapmam [gerekiyor.Gun](gerekiyor.Gun) icinde keyfi yerinde,gece uykuları iyi değil sık uyaniyor ama aglayarak [uuanmıyor.Klima](uuanmıyor.Klima) almam mümkün değil odayı sogutamiyorum ne önerirsiniz
Mine Ş.

Mine Ş.

16 Temmuz 2026 16:14
Bebeğiniz sünnetli mi ? Değil ise idrar tahlili vermenizi tavsiye ederim. Klimaya alternatif bebeğinize çarpmayacak şekilde vantilatör kullanabilirsiniz
M

Merve T.

18 Temmuz 2026 14:44
Mine Şahin
Bebeğiniz sünnetli mi ? Değil ise idrar tahlili vermenizi tavsiye ederim. Klimaya alternatif bebeğinize çarpmayacak şekilde vantilatör kullanabilirsiniz
Kiz [bebek.Vantilator](bebek.Vantilator) fayda vermedi [maalesef.cok](maalesef.cok) teşekkürler yanitiniz icin
Buse Ç.

Buse Ç.

23 Temmuz 2026 13:50
Bende aynı şeyleri yaşıyorum ama biz klimadayiz terlemiyor hiç. 7 ay 12 gün kaka sert idrar çok çok az. Gece uykusu çok kötü gün içinde iyi. Vallahi ben de bilmiyorum
M

Merve T.

23 Temmuz 2026 14:00
Buse Çakar
Bende aynı şeyleri yaşıyorum ama biz klimadayiz terlemiyor hiç. 7 ay 12 gün kaka sert idrar çok çok az. Gece uykusu çok kötü gün içinde iyi. Vallahi ben de bilmiyorum
Emziriyo musunuz acaba,bazen süt miktarı yetmeyebiliyor uyku ve çiş ona bağlı [değişebiliyor.Bizimki](değişebiliyor.Bizimki) sıcaklardanmiş klima almak durumunda kaldık doktor terledigi için deyince,bir tık düzeldi yine cok olmasa da
Buse Ç.

Buse Ç.

23 Temmuz 2026 14:35
Evet hem emiyor hem de ek gıdalarından sonra ve gün içinde de su veriyorum çünkü Antalya'da yaşıyoruz. Klima size fayda eder umarım biz klimadayiz ama aynıyız hala
M

Merve T.

23 Temmuz 2026 14:47
Buse Çakar
Evet hem emiyor hem de ek gıdalarından sonra ve gün içinde de su veriyorum çünkü Antalya'da yaşıyoruz. Klima size fayda eder umarım biz klimadayiz ama aynıyız hala
İnşallah geçer hemen sizinki de,cok sağlıklı olsunlar inşallah
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir