7 Aylık Bebek Uykusu
83 görüntüleme
A
Ayşegül K.
3 Ağustos 2025 20:53
7 aylık bebeğim son günlerde gece her dakika nerdeyse uyanmaya başladı memede uyuyan bir bebek ama uyandığında artık memede istemiyor. Gaz sorunumu var diye düşünüyorum diş çıkarıyor ama öncesinde de vardı öyle bir şey olduğunu da düşünmüyorum biraz hırıltılı ama burnu da açık ne olduğunu bilmiyorum. Sıcaklardan dolayı tek zıbın ile yatırıyorum. Bebişlerin derdini anlatamaması çok üzücü değil mi? Böyle bir durum yaşayan var mı canım anneler?

Hilal T.
3 Ağustos 2025 20:58
7 aylık bir bebekte gaz sorunu olmaz . Geçirdiği bir rahatsızlık yoksa diş süreci böyle maalesef. Dişleri rahatlatmak lazım . Osman hocanın you tube videolarını izleyebilirsiniz. Birebir uyguluyorum ben hepsini

Zeynep S. Ö. ..
3 Ağustos 2025 21:01
Bazen bebekler gece işeyemediklerinde de huysuzlanıp kalkıyorlar bide sıcaklardan dolayı susamış da olabilir uyandığında su verebilirsin bir de öyle deneyin
A
Ayşegül K.
3 Ağustos 2025 21:18
Şimdi suyu denedim almadı ama bağırsaklarından sürekli ses geliyor ben de sesi gaza bağladım
S
Saziye G.
3 Ağustos 2025 21:51
Şimdi 7 aylık bebekte gaz olmaz demişler ama benim oğlum da hala var çok nadir de olsa gece bundan sık uyanıyor. Diş çıkarma geldi onun dışında aklıma oğlum gece baya huysuzlanmıştı peşinden diş çıkardı kulakları çekme , salyada artış, hafif ateşi olmuştu
A
Ayşegül K.
4 Ağustos 2025 04:44
O kadar çok uyanıyoruz ki gün içinde bir şey yok ama gece asla uyuyamaıd
Z
Zelal K. ..
4 Ağustos 2025 05:05
Ay valla çok zor biz annelerin bebeğini keşke derdini anlayacak bir mucize olsa
A
Aleyna E. Y.
6 Ağustos 2025 11:36
diş olma ihtimali var canım gün içinde iki defa güzel bi duş iyi gelecektir rahatlatır ve sakinleştirir sabah akşam yapabilirsin