7 Aylık Bebek Kaç Uyku Yapar ?

105 görüntüleme
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

5 Aralık 2025 16:07
Merhaba arkadaşlar bebeğim 7 aylık oldu 3 uyku yapıyordu şimdiye kadar ama 3.uyku geç saate kalıyor artık sizlerin bebekleri kaç uyku yapıyor acaba 2 uykuya geçiş için erken mi ?
H

Hira N.

5 Aralık 2025 17:08
O her bebeğe göre değişir diye düşünüyorum. Benim bebeğim 10 aylık fakat hala 3 uyku yapıyor. 2 uykuya geçiş için hazır değil. Sizde bebeğinizi gozlemleyin eğer 2 uyku yetiyorsa geçebilirsiniz
A

Ayşe Ş. ..

5 Aralık 2025 17:41
Bizde 6.5 aylık yaklaşık bir aydır. Öğleden önce ve öğleden sonra 2 uyku yapıyor. Yeterli geliyor. Toplamda 2.5-3 saat uyuyor
Emel C.

Emel C.

5 Aralık 2025 18:03
Merhaba ben 7 ay itibariylr 2 uykuya dusurdum dediginiz gibi bu sefer aksam uykusunu etkiliyor birkac gun belki zor olabilir ama sonra alisir zaten
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

5 Aralık 2025 18:07
@Hira Nur haklısınız her bebeğin düzeni farklı fakat biz doğduğundan beri gece uykusuna 19:00 - 20:00 arasında yatırıyoruz 3 uyku olunca bu sefer geç saatlere kalıyor.
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

5 Aralık 2025 18:09
@Ayşe Şahin cevabınız için teşekkür ederim. İki uykuya geçersek bizim de aynı olacak gibi.
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

5 Aralık 2025 18:10
@Emel Coşar Cevabınız için teşekkür ederim biz de iki gündür deniyoruz biraz zorlandı sık uyandı geçiş dönemi normaldir diye düşündüm.
Emel C.

Emel C.

5 Aralık 2025 18:12
Evet evet cok normal bizimde ilk gunler biraz zordu sizinle ayni saatlerde gece uykusuna yatiriyoruz zaten en iyisini yaparsiniz dusurmekle bu sefer gece uykusu etkileniyor cunku

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir