7 Aylık Bebek Gündüz Uyku Duzeni

81 görüntüleme
D

Didem K.

8 Mart 2026 20:50
7 aylık bebeğiniz gündüz kaç kere uyuyor ve gece uykusuna ne zaman geçiyor
G

Gizem D.

8 Mart 2026 22:22
7 aylıkken sabah 06:30 - 07:00 gibi kalkıp 9:00 gibi tekrar uyurdu. 1 saat kadar uyuyup 12:00 gibi bir saat kadar süren bir uyku daha yapardı. 3. Uyku genelde kısa sürüyodu 15:00-16:00 gibi uyuyup yarım saat 40 dk gibi. Akşam da yatış 7:30 u geçmiyordu. Şuan 9 aylık ve 1 ay önce iki uykuya geçtik. O geçiş biraz karışık oluyor ama ben her zaman gün içinde tüm saatleri aklımda tutup çok uykusu olsa bile 16:30dan sonra oyalayıp uyutmadan gece uykusunu beklettim böylelikle yeni düzene geçtik. Şuan sabah kalkış saati yine aynı ama ilk uyku 10:30, ikinci uyku da 14:30 gibi başlıyor. Gece yatış yine 19:30 u pek geçmiyor.
Ebru G. .

Ebru G. ..

8 Mart 2026 22:55

Gizem Deren

7 aylıkken sabah 06:30 - 07:00 gibi kalkıp 9:00 gibi tekrar uyurdu. 1 saat kadar uyuyup 12:00 gibi bir saat kadar süren bir uyku daha yapardı. 3. Uyku genelde kısa sürüyodu 15:00-16:00 gibi uyuyup yarım saat 40 dk gibi. Akşam da yatış 7:30 u geçmiyordu. Şuan 9 aylık ve 1 ay önce iki uykuya geçtik. O geçiş biraz karışık oluyor ama ben her zaman gün içinde tüm saatleri aklımda tutup çok uykusu olsa bile 16:30dan sonra oyalayıp uyutmadan gece uykusunu beklettim böylelikle yeni düzene geçtik. Şuan sabah kalkış saati yine aynı ama ilk uyku 10:30, ikinci uyku da 14:30 gibi başlıyor. Gece yatış yine 19:30 u pek geçmiyor.

Peki kendi kendine mi iki uykuya geçti mesela sekizinci ay ikinci uykusu kaç saat sürüyor bizde yedinci aydayiz ve hala üç uyku yapıyoruz ve saatlerimiz hemen hemen ayni
G

Gizem D.

9 Mart 2026 03:21

Ebru Gündüz

Peki kendi kendine mi iki uykuya geçti mesela sekizinci ay ikinci uykusu kaç saat sürüyor bizde yedinci aydayiz ve hala üç uyku yapıyoruz ve saatlerimiz hemen hemen ayni

Biraz biraz saatleri kaydırarak geçtik düzenin değişti hissediliyor zaten öğleden sonraları uyanıklık süresi artınca bazen çok uykusu geliyordu ama dediğim gibi akşamüzeri 4ten sonra hiç uyutmadım. Bir de mesela sabahları bakıyodum en fazla ne kadar oyalayabiliyorum uyumadan diye saat 10lara o şekilde kaydırdım. İki uykuya geçmesi gerektiğini de akşamları 8 buçuk 9 a kadar uyumamaya başlayınca anlamıştım ben.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir