7 Aylık Bebek Ek Gıda

101 görüntüleme
F

Funda Y.

30 Mart 2026 11:00
Merhaba bebeğim devam sütü kullanıyor. Aynı zamanda şuanlık henüz 7 ayını doldurmadı günde 1 ana öğün veriyorum bazen 1 ara öğün veriyorum kalanında hep 120-150-180 civarında mama içiyor. Acaba yeterli geliyor mudur? Şimdiye kadar kilo alımı yavaştı şimdi 7 aylıkken en az kaç gr alırsa normal sayılır. Bunları kafama takmama gerek var mı yoksa normal ilerleyim mi sizce ?
E

Elif K.

30 Mart 2026 11:07
Benim bebeğim de 7 aylık anne sütü alıyor. Doktorumuz 2 ana 1 ara öğün yapmamızı uygun gördü
F

Funda Y.

30 Mart 2026 13:32

Elif Köse

Benim bebeğim de 7 aylık anne sütü alıyor. Doktorumuz 2 ana 1 ara öğün yapmamızı uygun gördü

Hala 2 ana öğüne geçemedim. Çokta yemiyor zaten. Zorlamıyorum ama 2 ana öğüne çıkarmalıyım. Kaç saat açlıkla veriyorsunuz ek gıdayı
A

Ayşe N. Ş.

30 Mart 2026 13:46
Merhaba Osman hocanın ek gıdayla ilgili videosu vardı güzel anlatmıştı diye hatırlıyorum yardımcı olur belki
F

Funda Y.

31 Mart 2026 01:07

Ayşe Nur ŞEN

Merhaba Osman hocanın ek gıdayla ilgili videosu vardı güzel anlatmıştı diye hatırlıyorum yardımcı olur belki

İlk fırsatta dinleyeyim teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir