7 Aylık Bebek

56 görüntüleme
E

Ece G.

29 Kasım 2025 10:48
Bebeğim 7 ay 1 günlük meme bağımlısı bir bebek alt 2 diş geliyo yardı ama tırtıklı gözüküyor henüz sabaha kadar 20 dakikada bir emiyodu ne olduysa dün geceden beri emmiyo gece hiç emmedi uyanınca tek meme emdi sonra 2 3 saat emmiyo onuda güzelce verimli değil konuşurken falan Emiyo dişten mi acaba tetagil soğuk uygulama falan yapıyorum ama ona rağmen açmıyo ağzını kafasını çeviriyor biberon mama hiç almadık bilmiyo bırakır diye korktum
B

Burcu B. Ö.

29 Kasım 2025 13:08
Bende de iki haftadır aynı sorun var 5 gün sonra 5 aylık olucak bir aydın altta iki dişi gözüküyodu iki haftadır asla emimyır anca gece derin uykusunda emiyor biberon mama emzik bizde de yok diş yerleri de kabarıyor tetagil bende uyguluyorum ama emmek istemiyor üç gün önce normale dönmüştü ne olduysa yine oldu ve tek meme emiyor diğerini gece uykusunda hala çok yıprandım iki haftada kilosu düşücek emmeyi tamamen bırakıcak diye korkuyorum Biberon denedim onu da almadı artık çok yoruldum valla tavsiyesi olan varsa bende dinlerim
E

Ece G.

29 Kasım 2025 13:45
Ben daha önce meme reddi yaşadım kesinlikle pes etme hep uykulu dönemlerde emzir düzeliyo bir şekilde bu süreçte sarı peynirler et tavuk yumurta tahin muz tüket sütünün kalitesi artsın kilo vermez toplar hemen ben karanlıkta uykulu emziriyodum 10 gün sürdü hemen topladık şuan artık büyük ve her şeyin farkında o yüzden endişelendim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir