7 Aylık Bebeğimin Mama ve Ek Gıda Takviyesi

69 görüntüleme
E

Esra A.

26 Mart 2026 15:45
Bebeğim 1 hafta sonra 7 aylık olacak. Kahvaltı ara öğün ve akşam olmak üzere 3 öğün ek gıda veriyorum. Sosyal medya da görünen gibi dolu dolu yemiyor. Açıkçası çok da zorlamıyorum takıldığım nokta bu değil. Ek gıdayı dolu dolu yememesine rağmen mamayı azalttı. Öğünlerde maksimum 2 yemek kaşığı yiyor. Bu kadar mamayı ana öğününü etkiler mi merak ediyorum. Günde 5 kere 120 ml mamayı zorla içiyor bazen 4 öğüne bile düşüyor. 2 kaşık ekgıda yediği zaman ben teklif etmediğim sürece mamayı aramıyor acıkmıyor
S

Seval Y.

26 Mart 2026 16:17
Benim kızımda 6 ay 25 günlük, mama sayımız çok azaldı. Ben suan 2 öğün veriyorum. Bazen yeni bir ürün tadimi ise 1 öğün deniyorum
E

Esra A.

26 Mart 2026 16:20
Kızımla aralarında 1 gün var 🥰Porsiyonunuz nasıl peki ben ana besini mama olduğu için çok ısrar etmiyorum çocuk diyetisyeni de öyle demişti ağlarsa bırakıyorum çoğu zaman oyun yaparak 1 2 yemek kaşığı kadar yiyor sosyal medya da 1 çay bardağı filan deniyor ama çok zor o kadar yemesi günde kaç ml mama içiyor ortalama
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir