7 Aylık Bebeğim Sürekli Emmek İstiyo Meme Diye Ağlıyor
118 görüntüleme

Burcu
7 Aralık 2025 21:19
Gündüz sürekli meme diye ağladı ek gıdayı iyi yiyor sütüm de yetiyor eminim istediği zaman emziriyorum ama özellikle bugün meme diye ağladı gündüz ve gece de sürekli uyanıp meme diye ağlıyor 7 aylık daha neden olabilir
G
Gdkmc
7 Aralık 2025 21:23
Diş olabilir
S
Songül U. ..
7 Aralık 2025 21:23
Burcu hanım bebeğiniz şuan diş döneminde olabiliir bu dönemlerde bebekler daha çok meme ye ve anneye düşüyor

Burcu
7 Aralık 2025 21:25
Evet diş döneminde ama diş jeli ve tetagil kullanıyorum her gece yatmadan veriyorum ama fayda etmiyor gerçekten çok yoruldum artık hiçbişey işe yaramıyor emmeden uyumuyor uyanınca ve saat başı uyanıyor
S
Songül U. ..
7 Aralık 2025 21:29
Sizi inanın çok iyi anlıyorum ben diş dönemine çok erken başladım 3 aylık iken 2 süt disimiz çıkmıştı maalesef ve inanın hepsi geçiyor Allah kalıcı hastalıklar vermesin evlatlarımıza 😊 14 aylık ve hâlâ devam ediyor bu durum bende alıştım artık:(

Nazlı G. B.
Diş Hekimi
7 Aralık 2025 21:29
Diş ve ayrılık kaygısı dönemi.. şuan sizin bakımınıza ihtiyaç duyduğu için bunu yapıyor. Eğer uyku hijyeni konusunda eminseniz ve diş ile alakalı ağrıyı hafifletmeye yönelik adımlar atmanıza rağmen böyle ise o zaman sizinle olmaya ihtiyacı var demektir. Gün içerisinde bol bol ce-ee oynayın, bi yere giderken oda değiştirirken anlatarak gidin. Diş ile alakalı da profilimdeki diş çıkarma yazısının basamaklarını uygulayın 🍀 tetagil gibi granülleri sürekli verirseniz etkisi azalır maalesef. Bu bir süreç, ben de bebeğimle 6-8 ay aralığında böyle bi süreç geçirdim, zor ve zorlayıcı ama şuan buna ihtiyacı var 🥲
S
Songül U. ..
7 Aralık 2025 21:30
Tetagil bende kullandım ama hiçbir etki göremedim her çocuk bir değil tabiki biz de de bir faydasini göremedim :(

Burcu
7 Aralık 2025 21:35
Gün içinde sürekli beraberiz ve beraber oyun oynuyoruz yanından kısa süreli ayrılınca sorun etmiyor bundan sonra granülleri daha dikkatli kullanacağım ama yatağının yanında kalorifer var ve onu nasıl etkiliyor bilmiyorum uyku tulumu ile yatıyor terlemiyor veya üşümüyor

Burcu
7 Aralık 2025 21:36
Bizde tetagil işe yarıyor ama2 saat kadar sonra yine aynı oluyor
G
Gdkmc
8 Aralık 2025 03:28
Emzik kullanıyor musunuz

Burcu
8 Aralık 2025 04:32
Evet kullanıyorum
G
Gdkmc
8 Aralık 2025 08:11
Emzikten destek sağlayamıyor musunuz en azından gece uyanmalarında yani iki ya da üç saatin içinde bir emzirme bir de emzik gibi

Burcu
8 Aralık 2025 08:25
Emzik almıyor meme istediğinde