7 Aylık Bebeğim “gel” Diyor.

288 görüntüleme
Ş

Şaziye

3 Ağustos 2026 13:01
2,5 yaş erkek bebeğim her denileni anlıyor. Komutları uyguluyor. Gel, al, ver, gitti, bababa diyor anlamlı fakat başka kelime yok. Özel eğitim öğretmeni bir arkadaşım dedi ki kelimeleri söylüyor olması sadece bu kelimeleri biliyor anlamına gelmez. Suya götürüyor mu? Evet bu da bir kelime bizim için dedi. Gidip yanına ses çıkarması. Tv telefon tablet yok. Bakalım 2,5 yaş ile 3 yaş arasında pik oluyormuş. İnşallah güzel olur konuşması ilerler.

Şimdi bir başka konu ve şok içinde kaldık. 7 aylık bebeğim gel diyor. Bildiğiniz anlamlı gel diyor. Normal mi bu durum? Yani diğeri konuşamazken cümle kuramazken bu gel diyor.
Duygu B. B.

Duygu B. B.

3 Ağustos 2026 13:06
Annemin söylemesine göre ben 6 aylıkken anne, baba, dede, gel, ev gibi basit kelimeleri söylüyormuşum ama tabii annem sürekli konuşmuş benimle. Ben de kızıma aynı şeyi yapıyorum, eğer siz de sürekli konuşuyorsanız olabilir yani neden olmasın? Diğer konuyu ne yazık ki bilmiyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir