7 Aylık Bebeğim Dönmüyor Hala
205 görüntüleme
G
Gizem Ç.
10 Mayıs 2026 20:45
7 ayllık bebeğim dönmüyor ve çokta çabalamıyor yaptırmaya çalıştığılda kısa süre sonra ağlıyor tummy time de sevmiyor zaten sizlerde durum nasıl ilerledi acaba dönme yok, emekleme zaten yok ne yapabilirim. Böyle olup düzelen var mı acaba
Z
Zeynep O. ..
10 Mayıs 2026 21:26
Benim bebeğim 7 ay 5 günlük. 5 gün öncesine kadar bizde de dönme fazla yoktu sonra bir anda sırt üstünden yüz üstü dönmeye başladı. Ben genelde uyurken yan yatırdım onun etkisi var mı bilmiyorum arada sağa sola uyanıkken döndürdüm de yüz üstü sevmiyordu benimki de ama dönmeye başlayinca tummy time de sevmeye başladı. Emekleme hala yok ama desteksiz oturma da hala yok geç oluyor sanki gelişimi ama oluyor bı şekilde
S
Seda G. ..
10 Mayıs 2026 22:14
Ben de çok takıyordum, yarın 7 aylık oluyor yüz üstü dururken tek tarafına dönüyor şimdilik. Kısa süreli desteksiz durmaya başladı ama devriliyor tabi. Çok takılmayın, her bebeğin zamanı farklı bence

Ebru K.
10 Mayıs 2026 22:58
Yalnız değilsiniz benim kızım da yedi aylık dönmüyor ama oturuyor ayakta çok güçlü basıyor birazcık tembel sanki miniklerimiz canı isterse yapıyor istemezse mümkün değil
A
Alya
10 Mayıs 2026 23:18
Kızım 10 aylıkken dönmeye başladı bende evhamlanıyordum sıkıntı mı var diye doktor normal dönmek istemiyordur dedi
Hiç emeklemedi 11 aylıkken yürümeye başladı yeni yenide tutunup kalkıyor
Hiç emeklemedi 11 aylıkken yürümeye başladı yeni yenide tutunup kalkıyor
G
Gizem Ç.
10 Mayıs 2026 23:20
Benim de bebeğim kız galiba kız çocukları biraz daha narin oluyor şu an yazılanlardan onu almıyorum içimi rahatlattınız teşekkür ederim
E
Esra A.
10 Mayıs 2026 23:24
Benim bebeğim de 8 ay 10 günlük ve dönmüyor çok güzel oturuyor tutunca direk ayağa kalkıyor gücü kuvveti yerinde ama aylarca çok taktım memleketime geldim annem döndürdü sürekli 2 gündür yüzüstünden sırt üstüne dönüyor diğer türlü dönmüyor ağlıyor annem aylarca istese döner dedi şuan bende aynı kanıdayım 6 ay kontrolünde doktor ellerinden tutmuştu kendini çekmişti gücü yerinde her çocuk dönecek diye birşey yok dedi
G
Gizem Ç.
11 Mayıs 2026 13:08
Benim bebeğim de 8 ay 10 günlük ve dönmüyor çok güzel oturuyor tutunca direk ayağa kalkıyor gücü kuvveti yerinde ama aylarca çok taktım memleketime geldim annem döndürdü sürekli 2 gündür yüzüstünden sırt üstüne dönüyor diğer türlü dönmüyor ağlıyor annem aylarca istese döner dedi şuan bende aynı kanıdayım 6 ay kontrolünde doktor ellerinden tutmuştu kendini çekmişti gücü yerinde her çocuk dönecek diye birşey yok dedi
E
Esra A.
11 Mayıs 2026 15:28
Oda doğru da iste internette de karşıma çıktı 7. Ya kadar dönmezse doktor kontrolünü götürün diye korktum ama dediğniz gibi bizimde olacak galiba sağolun
E
Esra A.
11 Mayıs 2026 15:29
Oda doğru da iste internette de karşıma çıktı 7. Ya kadar dönmezse doktor kontrolünü götürün diye korktum ama dediğniz gibi bizimde olacak galiba sağolun
G
Gizem Ç.
11 Mayıs 2026 15:40
Yani içiniz rahat edecekse gidin bi doktora gücünü hareketine baksınlar sizde bakabilirsiniz iki elinizi tuttuğunda kendini yukarı kaldırmaya çalışıyor mu
Yükleniyor...