7 Aylık Bebeğim
251 görüntüleme
S
Susu
10 Ağustos 2026 18:46
Merhaba bebeğim 7 aylık ama ismiyle çagırdıgımızda neredeyse hiç bakmıyor. Sesimi yükseltsem dahi. Normal mi acaba? Doğduğundan beri ismiyle hitap etmedik açıkcası hep kızım dedik, ondan olabilir mi? Daire olan şeyleri de uzun süre izliyor ve bazen çok tepkisiz oluyor.

Hatice N.
10 Ağustos 2026 19:11
göz teması ve sosyal gülümsemesi varsa daha çok erken
S
Susu
10 Ağustos 2026 19:59
göz teması ve sosyal gülümsemesi varsa daha çok erken
L
Lale
Premium Üye
10 Ağustos 2026 20:09
Diş konuşma terapisti ismini anlaması için [12.aya](12.aya) kadar bekleyebiliyoruz demişti bana. Endişelenmeyn bebeğiniz daha küçük. Bol bol konuşun kitap okuyun. İsmine sürekli üst üste seslendiğiniz zaman da tepki vermezler.

Hatice N.
10 Ağustos 2026 20:12
Evet var. Dadadada gibi sesler de cikariyor kendi kendine
S
Susu
10 Ağustos 2026 20:19
Diş konuşma terapisti ismini anlaması için [12.aya](12.aya) kadar bekleyebiliyoruz demişti bana. Endişelenmeyn bebeğiniz daha küçük. Bol bol konuşun kitap okuyun. İsmine sürekli üst üste seslendiğiniz zaman da tepki vermezler.
S
Susu
10 Ağustos 2026 20:20
Korkutma kendini zaten internette bir sürü saçma sapan içerik var ne oluyosa onlar yüzünden böyle psikolojimiz bozuluyor her çocuk bir değil sende çok iyi biliyorsun üzme boş yere kendini şu güzel günleri bir daha yaşayamicaz zaman ver bebişine biraz keyfini çıkar o bir daha küçülmicek
L
Lale
Premium Üye
10 Ağustos 2026 20:22
İcim rahatladi o zaman birkac aya ogrenir insaAllah. Bazen ilk seslenisimde bakiyor bazen hic bakmiyor korkuyor insan

Hatice N.
10 Ağustos 2026 20:23
İnternette gorduklerim yuzunden endiseleniyorum aynen dediginiz gibi. Allah korusun bebislerimizi 🥹
Yükleniyor...