7 Aylık B12 Hiç Yok Dedi

120 görüntüleme
B

Betül ..

18 Şubat 2026 01:43
Doktorumuz B12si neredeyse hiç yok dedi ve ocean 1000 mg sprey verdi 1 ay sonra kontrole çağırdı ayrıca demiri de düşük onu da Bestiron sabah 20 akşam 20 damla ver dedi. Eczacı da 7 aylık bebek için bu doz çok yüksek dedi. Çok arada kaldım ne yapmalıyım?
Ö

Özge T.

18 Şubat 2026 01:52
Oğlumun da demiri düşük çıktı ocean 20 damla kullanıyoruz 9 kilo, sizi bir ay sonra çağırdığı için mi hızlı artsın diye yüksek doz verdi acaba, doktor söylemiş ne de olsa güvenmek lazım diye düşünüyorum 🤔
B

Betül ..

18 Şubat 2026 01:55

Özge Topçu

Oğlumun da demiri düşük çıktı ocean 20 damla kullanıyoruz 9 kilo, sizi bir ay sonra çağırdığı için mi hızlı artsın diye yüksek doz verdi acaba, doktor söylemiş ne de olsa güvenmek lazım diye düşünüyorum 🤔

Bizimki de tam 9 kilo. Bilmiyorum ki ya güvenmek lazım tabii ama fazla gibi de geldi bebişe ağır gelecek diye korkuyorum
Ö

Özge T.

18 Şubat 2026 02:03
Yani kaygılanmakta da haklısınız bi içirin kusma ağlama kabızlık gibi şeyler olursa yaramıyor demektir. Besinlerle de destekleyin kırmızı et ve demir içeren şeyleri bol bol yedirmek lazım, damladan sonra portakal veriyorum ben de emilim artıyormuş c vitamini ile
Fatma A. U.

Fatma A. U.

18 Şubat 2026 04:51

Betül

Bizimki de tam 9 kilo. Bilmiyorum ki ya güvenmek lazım tabii ama fazla gibi de geldi bebişe ağır gelecek diye korkuyorum

Hem ağır geliyor hemde kabız yapıyor o doz çok yüksek ben bir tane doktordan yana değilim artık başka doktorlara da götürüyorum
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

18 Şubat 2026 07:59
7 aylık bebeklere rutinde kan tahlili yapılmaz ki ilk kan tahlili 9. Ayda alınır en iyi değerleri böyle görürüz neden kan tahlili yapıldı acaba? B12 neden bakıldı o da apayrı bir soru
B

Betül ..

18 Şubat 2026 10:56

Ayça Karamehmetoğlu Arıkan

7 aylık bebeklere rutinde kan tahlili yapılmaz ki ilk kan tahlili 9. Ayda alınır en iyi değerleri böyle görürüz neden kan tahlili yapıldı acaba? B12 neden bakıldı o da apayrı bir soru

Alerjisi vardı test için kan verirken doktor kansızlık ve b12ye de bakalım dedi muayenesinden sonra o yüzden
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

18 Şubat 2026 16:15

Betül

Alerjisi vardı test için kan verirken doktor kansızlık ve b12ye de bakalım dedi muayenesinden sonra o yüzden

9. Aydan önce bir değerin eksik çıkmasının bir anlamı olmadığını bilin ama :(
B

Betül ..

18 Şubat 2026 16:28

Ayça Karamehmetoğlu Arıkan

9. Aydan önce bir değerin eksik çıkmasının bir anlamı olmadığını bilin ama :(

Yaa o zaman niye böyle bir tedaviye başladı ki bi de çok yüksek doz. Kullanmayayım mı vitamini öyleyse?
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

18 Şubat 2026 16:29

Betül

Yaa o zaman niye böyle bir tedaviye başladı ki bi de çok yüksek doz. Kullanmayayım mı vitamini öyleyse?

Ben olsam kullanmazdım bir hekim görüşü daha alın Osman hocam da 9. Aydan önce bir anlamı olmadığı görüşünde çünkü

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir