7 Aylık Anne Sütü İçmiyor

67 görüntüleme
K

Kübra Ç.

28 Aralık 2025 12:47
Merhaba bebeğim 7 aylık ve anne sütü içmek istemiyor. Sadece ek gıda yemek istiyor. Günde 5-6 kere ek gıda yiyor. Vermemeye çalışıyorum süt içsin diye ama yine içmiyor ve aç kalmasın diye ek gıda veriyorum ne yapabilirim? Teşekkür ederim.
G

Gdkmc

28 Aralık 2025 13:59
Acıkınca mutlaka içecektir ek gıdayı hiç vermesenizde plur ama şu an ana öğünleri sadece anne sütü veya mama olduğu için biraz bebeği mecbur bırakın yani tamamen acıkınca içmesini sağlayın
K

Kübra Ç.

28 Aralık 2025 14:01
Evet kuzun süre aç kalıyor ama ona reğmen kabul etmiyor. Ne kadar süre aç kalabilir asla kıyamıyorum
Ö

Özge T.

28 Aralık 2025 15:19
Anne sütünü ek gıdaların içine kariştirabilirsiniz. Katı gıda miktarını az tutup anne sütü çoğunlukta olsun. Bebekler bazen yemekten ziyade kaşıkla yemeği seviyorlar. Anne baba masada tabaktan yemek yerken bizleri taklit etmek istiyorlar. Bu yöntemle anne sütüne tekrar alışır umarım
S

Sinem

29 Aralık 2025 06:58
Benimki de 6.5 aylık yaklaşık 1 aydır biberon istemiyor mama+süt veriyordum bi kaç kez tüm gün aç kaldı yine yemedi her yolu denedim en son çare telefon gösterdim artık onu da istemiyor ek gıda da çok vermiyorum
Fatma A.

Fatma A.

Uzman Diyetisyen

29 Aralık 2025 11:17
Merhaba; dönem dönem karşılaşılan durumlardandır. Mümkün olduğunca açken önce emzirmeye çalışın. Bazı bebeklerde yürürken emzirmek işe yarayabiliyorken bazı bebekleri pilates topu üzerinde emzirmek işe yarayabiliyor. Uyku esnasında emzirmek de eski düzene kavuşmasını kolaylaştırabilir. Sadece bebeğinizle inatlaşmadan yürütmeye çalışın 🌺

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir