7 Aylık Aktivite

67 görüntüleme
B

Buket ..

23 Kasım 2025 12:23
Gün içinde ne aktivite yapacağımı bilemiyorum kitaplara kartlara bakmıyor ağzına alıyo hep. Diğer oyuncaklarda hep ağzında. Her şeyden çabuk sıkılıyor hep kucak veya emekleme peşinde. Öneriniz var mi ne yapabiliriz
T

Tuğba B. ..

23 Kasım 2025 12:30
Ben Her gün çıkartıp gezdiriyorum çok hoşuna gidiyor .Evet şu andane bulsa ağzında dişten dolayı
İ

İrem E.

23 Kasım 2025 12:34
Benim bebeğim de her şeyi ağzına götürüyor sesli ve hareketli kitapları göstermeye okumaya çalışıyorum. Bence kucak ve emekleme çabaları çok normal ☺️illa aktivite yapacağız diye kendimizi sıkmamızın anlamı yok .Eğitici oyuncaklarla oynatıyorsunuzdur zaten
A

Arzu.G

23 Kasım 2025 14:49
tehlikeli seyleri ortadan kaldirin salın emeklesin dursun . ilgisini çeken oyuncaklar koyun uzak mesafelere buldukça oyalansin emeklerken.etkinlik için kendinizi strese sokmayin bebeğim15 aylık hala kitapları dişini kasimak için kullanıyor bazen ki 7 aylıkken direkt yiyordu yirtiyordu. Her bebeğin gelişimi farklı ozellikle erkek bebekse zaten odaklanmasi ilgisi çok kisa sureli oluyor.kitapları kartları şarkılı oyunlarla sevdirebilirsiniz belki bizde bitek o ise yaramıştı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir