7. Ayda Çiğneme Refleksi

78 görüntüleme
Merve A. M.

Merve A. M.

1 Mart 2026 12:06
Katı gıda dönemine 6 aylıkken başladık hiçbir zaman rondodan çekilmiş ürün vermedim hep çatalla ezmeye özen gösterdim fakat örneğin yumuşak pişmiş sahanda yumurtayı bile şuan hala çiğnemeyip bütün yutuyor normal mi? Çiğneme refleksi yavaş yavaş oturacak mı?
Emel C.

Emel C.

1 Mart 2026 14:53
Benim bebegim 10 aylık hala arada yapıyor ben gün içinde eline sürekli ısırıp yiyebileceği şeyler veriyorum hem oyalanıyor hem ogreniyor zamanla öğrenecektir kaç aylık bebeğiniz bu arada
Merve A. M.

Merve A. M.

1 Mart 2026 15:40

Emel Coşar

Benim bebegim 10 aylık hala arada yapıyor ben gün içinde eline sürekli ısırıp yiyebileceği şeyler veriyorum hem oyalanıyor hem ogreniyor zamanla öğrenecektir kaç aylık bebeğiniz bu arada

7 aylık. Umarım ki öğrenecektir teşekkür ederim 🤍
Emel C.

Emel C.

1 Mart 2026 15:43
Kendinin keşfetmesine izin verirseniz çok daha kolay olur diye düşünüyorum biyerde mecbur yiyecek yani böyle kalmayacak ama ne kadar hızlı o kadar iyi sizin için tabiki umarım en kısa sürede öğrenir minnak sağlıkla buyusun 🙂
Merve A. M.

Merve A. M.

1 Mart 2026 15:46

Emel Coşar

Kendinin keşfetmesine izin verirseniz çok daha kolay olur diye düşünüyorum biyerde mecbur yiyecek yani böyle kalmayacak ama ne kadar hızlı o kadar iyi sizin için tabiki umarım en kısa sürede öğrenir minnak sağlıkla buyusun 🙂

Çok teşekkürler değerli görüşleriniz için, sevgilerimle ❤️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir