7 Ay Uyku
102 görüntüleme
G
Gül K. ..
21 Mayıs 2026 09:57
Bebeğim bugün 7 aylık oldu 1 haftadır gece 1 buçuk saatte bir kalkıyor yan dönüyor ama yüz üstüne dönmüyor sürekli sağ yan sol yan saatlerce kımıldiyor tam uyumuyor bende uyuyamıyorum haliyle üşüyor mu diye düşünüyorum ense göğüs sıcak yanaklar serin Sadece aç mı kalıyor uyumuyor diye düşünüyorum memeyi veriyorum çok kısa emiyor yada hiç emmiyor meme ağzında bekliyor ilk uykusu 3 saat onun dışında sürekli 1 buçuk saatte bir uyanıyor örneğin bugün gece 2 de uyandı emzirdim 4 bucuga kadar tam uyumadı sürekli döndü kımıldadı neden olduğu hakkında fikri olan varmi
B
Burcu ..
21 Mayıs 2026 10:15
Aynısı bende var, ben de sizin gibi düşünmüştüm üşüme aç vs..sanırım diş dönemi, atak dönemi hepsi birleşince ondan bu şekilde oluyo diye düşündüm. Bi de bu dönemde anneden ayrılık kaygısı oluşuyormuş, onun da etkisi vardır, gece okadar yorgun düşüyodum ki saat bası kalkmaktan, gece artık en son yanımda yatırıyodum ozaman sabaha kadar deliksiz uyuyo, koku ve temas edince kendilerini güvende hissediyorlar sanırım, daha önce 4. Ayda ilk atak gelınce böyle olmuştuk 沈
G
Gül K. ..
21 Mayıs 2026 10:16
Aynısı bende var, ben de sizin gibi düşünmüştüm üşüme aç vs..sanırım diş dönemi, atak dönemi hepsi birleşince ondan bu şekilde oluyo diye düşündüm. Bi de bu dönemde anneden ayrılık kaygısı oluşuyormuş, onun da etkisi vardır, gece okadar yorgun düşüyodum ki saat bası kalkmaktan, gece artık en son yanımda yatırıyodum ozaman sabaha kadar deliksiz uyuyo, koku ve temas edince kendilerini güvende hissediyorlar sanırım, daha önce 4. Ayda ilk atak gelınce böyle olmuştuk 沈
M
Melda E.
21 Mayıs 2026 10:48
Merhaba. Bebeğiniz hareket halindeyken gözleri açık mı yoksa kapalı şekilde mi dönüp duruyor? Benim bebeğimde bazı dönemler gözleri kapalı ama sürekli hareket halindeydi doktora sorduğumda “o uyuyor ama uyutmuyor, dinleniyordur merak etme” cevabını vermişti
Yükleniyor...