7 Ay Kabızlık

43 görüntüleme
M

Melisa M. ..

24 Aralık 2025 19:45
Kızım 7 aylık 3gündür kakasını yapamıyordu. Bugün artık ağlama başladı çok minik parçalar çıktı ama yapamadığı için canı da çok yandı çıkartamadı hafif de kanadı. Karnında aşırı sertlik var diyemem ama ne zaman doktora gitmeli ya da yaşayan var mı bu durumu
M

Melike M.

24 Aralık 2025 19:48
Doktora gitmeden önce bi tatlı kaşığı zeytin yağı içirin yada kuru kayısıyı sıcak suda bekletip yumuşayınca ezerek küçük küçük verin.Bu kadar kabız olmasına izin vermeyin.Ben her yemeğine meyveye bile zeytin yağı damlatırım.Tüketmesi gerektiği kadar su tükettirin.Teklif edin gün içinde sürekli
G

Gülcan Ş.

24 Aralık 2025 19:50
Çok geçmiş olsun belki bütün kabızlık iletilerine yazmışmışım ben çok yaşadım yaa hala da yaşıyorum her gün minik minik yumru seklınde yapıyordu en son bir tatlı kaşığı zeytinyağı verdim poposuna tabiri caiz makat deliğine denk gelecek şekilde üç damlada zeytinyağı damlattım geç sonuç verdi ama bebegım rahatmıstı fitil valan da var evde ama bagırsakları tembelestırdıgı ve çok canını yaktığı için kullanamadım eyer ki uzun süre yapmazsa 4 yada 5 gün gibi doktora gösterin
Ümran A.

Ümran A.

24 Aralık 2025 19:51
Armut da kabızlığa iyi geliyor , rendeleyip ya da haşlayıp verebilirsiniz. Benim kızmda 7 ay 16 günlük ek gıdanın ilk zamanları hep kabız oluyordu zeytinyağı , armut ve kayısı kurusunun faydasını çok gördüm. Yedikten sonra kolaylıkla yapıyordu.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir