7. Ay Ek Gıda Ölçüsü
157 görüntüleme
E
Elif C. A.
2 Temmuz 2025 05:01
Selamlar 7. Ayda kaç kere emzirişmeli? Ek gıda nasıl ne kadar olmalı ? Kızım 7 da yatıp 7 de kalkıyor gece bir kere emziriyorum. Gündüzde 3 saate bir acıkıyor. Toplam 5 emmeye düştü ama ek gıdayı emzirme üzerine verince yemiyor , ek gıdası sonrası emzirirsem kusuyor doğrusu nedir
S
Sema S. ..
2 Temmuz 2025 08:46
Benim oğlum da 7 civarı uyanıyor. Uyandıktan sonra ilk uykusuna kadar ek gıda vermiyorum anne sütü alıyor uyandıktan sonra kahvaltısını yaptırıp yarım saat sonra falan emziriyorum. Gün içinde ek gıda verirken önce ek gıda verip sonra emziriyorum ilk başladığım zamanlarda tam tersi yapıyordum 7.ayla birlikte ek gıdaya öncelik verdim. Gün içinde de 6-7 kere emzirme oluyor bazı günler istediğine göre daha fazla tabii.
S
Sema S. ..
2 Temmuz 2025 08:47
Ek gıda sonrası kusma olayinda yediği şeylere karşı hassasiyeti olabilir mi acaba her yemek sonrası mi kusma oluyor
E
Elif C. A.
2 Temmuz 2025 13:36
Her yemek sonrası kusmuyor eğer ek gıda üzerine emzirirsem ağır geliyor. Sizin ek gıdayı ne kadar yediriyorsunuz ? Ben yediği kadar diyordum şimdi 6 kaşık ile sınırlandırdım
S
Selver A.
5 Temmuz 2025 13:17
Osman hoca önce emrizip sonra ek gıda vermemizi söylüyor ek gıdayı istediği kadar yer böylece kusmaz