7 Ay Ek Gıda Öğürme Kusma

244 görüntüleme
R

Rüveyda

9 Ağustos 2026 10:38
Bebeğim 7 ay 20 günlük oldu hala çoğu şeye öğürüyor zaman zaman öğürerek de rahatlayamayıp kusuyor bakıyorum bu kadarlık bebekler pankek filan yiyor kendimi çok kötü hissediyorum
Göktenur B.

Göktenur B.

9 Ağustos 2026 11:26
Öğürme refleksi bebeklerde çok normal aslında açıkçası sosyal medyaya çokda takılmamak lazım benim oğlum 8. Ayın sonunda pankek kek taneli yicekelere geçti şuan 1 yaşında hala o iştahlı ağzına koca koca yemekleri alıp çiğneyen bebeklerden değil
S

Selin A.

9 Ağustos 2026 12:25
Sosyal medyadakiler ile kıyaslamayın, insan iyice çıkmaza giriyor. 😔 zamanla alışır muhakkak, keyfi yerindeyken karşısında abartılı şekilde çiğneme hareketi yapın. Ben faydasını gördüm. Süreciniz kolaylıkla geçşin🙏
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
9 Ağustos 2026 12:31
Sosyal medyaya bir süre ara verin ve kendi bebeğinizin sürecinin tadını çıkarın :) bu zamana kadar sıvı ile beslenen bebelerimiz elbette öğürücek,çıkarıcak, istemeyecek.

Doktorumuz istemezse zorlamayın demişti bu sefer ek gıdayı reddeder siz yemekten ziyade tadımlara devam edin
P

Pınar K.

24 Ağustos 2026 17:35
Aynı şey bizde de var 7 ay 4 günlüğüz kıymayı bile ağzında biriktiriyor yutamıyor bazen öğürüp kusuyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir