7 Ay 3 Haftalik Bebek Asla Uyumuyor😔
115 görüntüleme
G
Gülçin D.
28 Eylül 2025 10:29
Merhaba kızım 7 ay 3 haftalık ne gece ne de gündüz uyumuyor özellikle geceleri 20 dakikada bir uyanıyor her uyandığında emmek sonra ayakta sallanmak istiyor ama kilosundan dolayı bu beni çok zorluyor çok uzun süredir böyleyiz dişle alakası yok.geceleri yaklaşık 15-20 defa uyanıyoruz artık tükenmiş durumdayım tek başıma baktığım için sinir sistemim de çöktü bazen bağırıyorum bebeğime. yanlış oldugunu biliyorum ama kendimi tutamıyorum ne yapacagim yardım edin lütfen
S
Safiye Ş. ..
28 Eylül 2025 11:35
Ayni durumdayim :( ve böyle stresli sinirli bi anne olduğum icimde ayri uzgun hissediyor insan.. ahhh annelik farkli bisey ne yapsan bi vicdan yasatiyor allah yardim etsn annelere
A
Ayse Ö. ..
28 Eylül 2025 20:14
Yanliz degilsiniz bende varım bu furyada malesef benim bebegimde aynıgece gündüzhic uyumuyor malesef. Ayaktada sallanmıyor ya kucak ya meme istiyor
A
Ayse Ö. ..
28 Eylül 2025 20:17
Diş değil emme aliskanligi diyolar uyaninca gezdiriyoruz ama basbas bağırıyor mecburen emziriyorum. Bizi kontrol ediyorlar sanırım orda miyiz diye
S
Saniye K.
28 Eylül 2025 21:03
Doğduğu günden beri asla çözüm bulamadım şuan yine kriz geçirmek üzereyim bi çare buraya’ bakamayım dedim. 9 aylık olacaz doğduğu günden beri uyumuyor yarım saatte bir kalkıyor ve deli gibi ağlıyor çıldırmış gibi çocuk tükendim yoruldum gücüm kalmadı artık :( Yarım saatte bir uyandığı yetmiyor gibi güne de 6da başlıyor her gece yalvarıyorum rabbime uyusun diye umarım bir gün geçer :(
A
Ayşe N. C.
28 Eylül 2025 21:21
Canım doktoruna danışıp gece beslenmesini kesebilirsin
G
Gülçin D.
28 Eylül 2025 21:31
Saniye hanım sizi çok iyi anlıyorum biz de ayni durumdayiz her gece ben de kriz geçiriyorum yansıtmıyorum cogu zaman ama bazen de bagırıyorum bebegime. biz de 5-6 gibi baslıyoruz güne😔
S
Saniye K.
29 Eylül 2025 04:26
Bende bağırıyorum bazen tutamıyorum kendimi hatta eşim çok kızıyor seni anlamıyor niye bağırıyorsun diye ama bizde insanız ve yoruluyoruz yorgunluktan uykusuzluktan bebeğime yetemiyorum bazen bu bile psikolojimi çok bozuyor. Biliyorum hiç birşey kalıcı değil bunlar da geçecek ve ne olursa olsun biz anneler çok kıymetliyiz, anneyiz ama insanız üzülme ♥️
K
Kübra V.
29 Eylül 2025 05:40
Bizde öyleyiz çare bulurum diye buraya baktım ama çare yok delirmek üzereyim allah için yardım edin ne yapmalıyım nasıl düzene sokucam uykusunu 4 aydan beri böyleyiz şu an 8 aylık olduk

Fatma U.
Uzman Psikolog
29 Eylül 2025 06:09
@Gülçin Durmaz Merhabalar 🌼 7 ay 3 haftalık bebeğinizin gece 20 dakikada bir uyanması ve her seferinde emmek/sallanmak istemesi, sizin tükenmişlik noktasına gelmenize neden olan ciddi bir uyku çağrışımı (bağımlılık) sorunudur. Uyku çağrışımını kırmak için hızla karar verip tutarlı bir metot uygulamanız şarttır. Gece uyanışlarında, sallama ve emzirmeyi kesinlikle kademeli şekilde yavaşlatın ve bırakın. Onun yerine, yatağında sakinleşmesi için sadece dokunma ve sakinleştirici sesler kullanın. (PIŞpışlamak gibi)