7 Ay 23 Günlük Erkek Bebek Agulama Var Babıldama Yok Sizden Ne Zaman Oldu

150 görüntüleme
S

Sultan K. ..

2 Şubat 2026 21:31
Sizin bebeğinizde Bsbıldama kaçıncı ayda oldu dede baba mama sesleri
G

Gülcan Ş.

2 Şubat 2026 22:09
Merhaba benim kızım da 7 ay 23 günlük kaç gündür gel demeye çalışıyor babıldamalarda yeni başladı ben dedikçe tekrarladıkça o da alışıyor söylemeye çalışıyor
S

Sultan K. ..

2 Şubat 2026 22:09
Kaç gündür diyor
İ

İrem

2 Şubat 2026 22:11
Benim bebeğim de 7 ay 21 günlük sultan hanım babıldama ne oluyor tam olarak? Bizim oğlanda ‘adadada, dedede, anneye benzer bir kelime (:)))’ var normal anlamsız sesler ve bağırmaları dışında
S

Sultan K. ..

2 Şubat 2026 22:14
İrem
Benim bebeğim de 7 ay 21 günlük sultan hanım babıldama ne oluyor tam olarak? Bizim oğlanda ‘adadada, dedede, anneye benzer bir kelime (:)))’ var normal anlamsız sesler ve bağırmaları dışında
Dedede baba mama sesleri babıldama 🌺
İ

İrem

2 Şubat 2026 22:16
Sultan Keskinkılınç
Dedede baba mama sesleri babıldama 🌺
Sultan hanımcığım teşekkürler, bizimkinde tam iki hafta oldu başlayalı bu seslere 🌸
Y

Yeşim Ö.

Premium Üye
2 Şubat 2026 22:22
Benim bebegimde 7.20 günlük dedede arade anne baba gülmeler garip sesler çıkarıyor hatta geçen sabah 6 da onun sesine uyandım dededebababa gibi sesler çıkarıyordu çok keyifli zamanlar ☺️ sizin bebekleriniz emeklemeye başladı mı
İ

İrem

2 Şubat 2026 23:12
Yeşim Özka
Benim bebegimde 7.20 günlük dedede arade anne baba gülmeler garip sesler çıkarıyor hatta geçen sabah 6 da onun sesine uyandım dededebababa gibi sesler çıkarıyordu çok keyifli zamanlar ☺️ sizin bebekleriniz emeklemeye başladı mı
Tü tü maşallah onlara 🥰 yok başlamadı benimki popoyu yükseltiyor anca 😄
Y

Yeşim Ö.

Premium Üye
3 Şubat 2026 00:04
İrem
Tü tü maşallah onlara 🥰 yok başlamadı benimki popoyu yükseltiyor anca 😄
Benimkide başlamadı bende zamana bıraktım babılda dı diyordum bir gün hiç beklemediğim anda sesler çıkarmaya başladı emeklemekte öyle olur zaman ☺️
İ

İrem

3 Şubat 2026 08:24
Yeşim Özka
Benimkide başlamadı bende zamana bıraktım babılda dı diyordum bir gün hiç beklemediğim anda sesler çıkarmaya başladı emeklemekte öyle olur zaman ☺️
Aynen öyle ben keyfi yerinde ise hiçbir şeye takılmamaya çalışıyorum yeşim hanımcığım yoksa instamomlarla yarışmak mümkün değil 😅😅😅
Y

Yeşim Ö.

Premium Üye
3 Şubat 2026 09:51
İrem
Aynen öyle ben keyfi yerinde ise hiçbir şeye takılmamaya çalışıyorum yeşim hanımcığım yoksa instamomlarla yarışmak mümkün değil 😅😅😅
Kesinlikle öyle 😅
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir