7-8 Aylık Bebek Anne Çalışıyorsa Süt ve Mama Dengesi

190 görüntüleme
G

Gül D.

13 Ağustos 2026 21:00
Oğlum 7,5 aylık çalıştığım için sadece sabah ve akşam emziriyorum bir de gece uyanınca. Gündüz sağlım yapmayı denedim bir süre ama pompaya çok az süt geldiği için bıraktım. Ek gıda dışında mama ile desteklemek gerekiyor mu ben işteyken ? Hangi mamayı öneriyor doktorlar acaba doğduğunda aptamil ve sma denemiştik süt az geldiğinde sonra hiç vermedik bir daha
Hatice N.

Hatice N.

13 Ağustos 2026 21:06
Genelde bir yaşa kadar devam ediliyor mamaya sanırsam bir yaş sonrası gündüzleri tamamen ek gıda oluyor galiba doktorum öyle söylemişti diye hatırlıyorum
Hatice N.

Hatice N.

13 Ağustos 2026 21:07
Hatice Niniler
Genelde bir yaşa kadar devam ediliyor mamaya sanırsam bir yaş sonrası gündüzleri tamamen ek gıda oluyor galiba doktorum öyle söylemişti diye hatırlıyorum
Ama tabi bebeğin iştahı kilo alımı hepsi değerlendiriliyor diye biliyorum da 7,5 ay anne sütünüde mamayı da bırakmak için gündüzleri en azından çok erken
E

Elif A.

13 Ağustos 2026 21:29
Gündüz ek gıda yesin mama vermeyin keçi yoğurdu yedirin bol bol gece ve evde olduğunuzda bol bol emzirin mamaya hiç girmeyin bu zamana kadar mamasız idare etmişsiniz günlük yumurta kıyma yogurt yiyorsa tamamdır
G

Gül D.

13 Ağustos 2026 21:41
Hatice Niniler
Doktorunuzun önerdiği bir mama var mıydı
Hatice N.

Hatice N.

13 Ağustos 2026 21:41
Gül Duyduk
Doktorunuzun önerdiği bir mama var mıydı
Biz ilk günden beri hipp kullanıyoruz
Hatice N.

Hatice N.

13 Ağustos 2026 21:43
Ben ilk günden beri anne sütü artı mama gittim bebeğim memeyi kabul etmedi emmeyincede bir süre sonra kesildi
E

Elif A.

13 Ağustos 2026 21:45
Hatice Niniler
Ben ilk günden beri anne sütü artı mama gittim bebeğim memeyi kabul etmedi emmeyincede bir süre sonra kesildi
Eğer emzirmeyi düşünürseniz Ayşegül hanım var intagramda 11 aylık bebeği bile memeye döndürmüşlüğü var bizide 5ayda memeye döndürdü isterseniz onunla iletişime geçin
Hatice N.

Hatice N.

13 Ağustos 2026 21:49
Elif Aydın
Eğer emzirmeyi düşünürseniz Ayşegül hanım var intagramda 11 aylık bebeği bile memeye döndürmüşlüğü var bizide 5ayda memeye döndürdü isterseniz onunla iletişime geçin
8 aylık şuanda 3 ayrı uzmanla görüştük bunun için malesef bebeğim memeye yaklaşınca ağlama krizine giriyor kasılıyor onun sağlığı için emmesini isterken sağlığı daha kötüye gidiyor
E

Elif A.

13 Ağustos 2026 21:56
Hatice Niniler
8 aylık şuanda 3 ayrı uzmanla görüştük bunun için malesef bebeğim memeye yaklaşınca ağlama krizine giriyor kasılıyor onun sağlığı için emmesini isterken sağlığı daha kötüye gidiyor
Bizimde öyleydi hatta bırakın memeye yaklaşmayı bebeğimi yatırınca bile ağlıyordu çok zorluydu ama bu demek değil ki emzirin sizde uğraşın önemli olan sizin bebeğinizin en mutlu olduğu şekilde ilerlemek ben çok emzirmek istediğim için uğraştım emzirememek bana iyi gelmedi sizde isterseniz yol göstermek istedim
Hatice N.

Hatice N.

13 Ağustos 2026 21:59
Elif Aydın
Bizimde öyleydi hatta bırakın memeye yaklaşmayı bebeğimi yatırınca bile ağlıyordu çok zorluydu ama bu demek değil ki emzirin sizde uğraşın önemli olan sizin bebeğinizin en mutlu olduğu şekilde ilerlemek ben çok emzirmek istediğim için uğraştım emzirememek bana iyi gelmedi sizde isterseniz yol göstermek istedim
Teşekkür ederim sağolun 🙏🏻
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir