7-8 Aylık Bebek Anne Çalışıyorsa Süt ve Mama Dengesi
190 görüntüleme
G
Gül D.
13 Ağustos 2026 21:00
Oğlum 7,5 aylık çalıştığım için sadece sabah ve akşam emziriyorum bir de gece uyanınca. Gündüz sağlım yapmayı denedim bir süre ama pompaya çok az süt geldiği için bıraktım. Ek gıda dışında mama ile desteklemek gerekiyor mu ben işteyken ? Hangi mamayı öneriyor doktorlar acaba doğduğunda aptamil ve sma denemiştik süt az geldiğinde sonra hiç vermedik bir daha

Hatice N.
13 Ağustos 2026 21:06
Genelde bir yaşa kadar devam ediliyor mamaya sanırsam bir yaş sonrası gündüzleri tamamen ek gıda oluyor galiba doktorum öyle söylemişti diye hatırlıyorum

Hatice N.
13 Ağustos 2026 21:07
Genelde bir yaşa kadar devam ediliyor mamaya sanırsam bir yaş sonrası gündüzleri tamamen ek gıda oluyor galiba doktorum öyle söylemişti diye hatırlıyorum
E
Elif A.
13 Ağustos 2026 21:29
Gündüz ek gıda yesin mama vermeyin keçi yoğurdu yedirin bol bol gece ve evde olduğunuzda bol bol emzirin mamaya hiç girmeyin bu zamana kadar mamasız idare etmişsiniz günlük yumurta kıyma yogurt yiyorsa tamamdır
G
Gül D.
13 Ağustos 2026 21:41

Hatice N.
13 Ağustos 2026 21:41
Doktorunuzun önerdiği bir mama var mıydı

Hatice N.
13 Ağustos 2026 21:43
Ben ilk günden beri anne sütü artı mama gittim bebeğim memeyi kabul etmedi emmeyincede bir süre sonra kesildi
E
Elif A.
13 Ağustos 2026 21:45
Ben ilk günden beri anne sütü artı mama gittim bebeğim memeyi kabul etmedi emmeyincede bir süre sonra kesildi

Hatice N.
13 Ağustos 2026 21:49
Eğer emzirmeyi düşünürseniz Ayşegül hanım var intagramda 11 aylık bebeği bile memeye döndürmüşlüğü var bizide 5ayda memeye döndürdü isterseniz onunla iletişime geçin
E
Elif A.
13 Ağustos 2026 21:56
8 aylık şuanda 3 ayrı uzmanla görüştük bunun için malesef bebeğim memeye yaklaşınca ağlama krizine giriyor kasılıyor onun sağlığı için emmesini isterken sağlığı daha kötüye gidiyor

Hatice N.
13 Ağustos 2026 21:59
Bizimde öyleydi hatta bırakın memeye yaklaşmayı bebeğimi yatırınca bile ağlıyordu çok zorluydu ama bu demek değil ki emzirin sizde uğraşın önemli olan sizin bebeğinizin en mutlu olduğu şekilde ilerlemek ben çok emzirmek istediğim için uğraştım emzirememek bana iyi gelmedi sizde isterseniz yol göstermek istedim
Yükleniyor...