7-8 Aylık Bebek Aktivite

86 görüntüleme
D

Damla K.

24 Mart 2026 21:46
Kızlar 7.8 aylık bebeklerimizle bir gününüz nasıl geçiyor rutin ev işlerinizi yaparken onlara neler yapıyor nasıl vakit geçiriyorsunuz merak ediyorum ben çok az onunla ilgileniyorum yani şöyle günlük rutinleri yaparken hep onunla konuşuyorum şarkılar söylüyorum vs ama rutin işleri yaparken ekstra oyunlar oynayamıyorum her gün siz neler yapıyorsunuz fikir olsun
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

26 Mart 2026 19:41
7-8 aylık bebeklerle vakit geçirmek gerçekten çok önemlidir ve bu dönemi en verimli şekilde kullanmak için bazı aktiviteler planlayabilirsiniz.

1. Oyun Zamanı: Bebeğinizle oyun oynamak, onun gelişimi için çok önemlidir.
- 7-8 aylık bebekler ellerini kullanarak nesneleri kavramayı öğreniyorlar.
- Oyuncakları birbirine çarpma, saklama ve bulma oyunları gibi aktivitelerle bebeğinizin el-göz koordinasyonunu geliştirebilirsiniz.

2. Müzik ve Şarkılar: Sadece günlük işleri yaparken değil, belirli zamanlarda müzik ve şarkı söylemeyi deneyebilirsiniz.
- Bebeğinizle birlikte dans edebilir veya sadece müziği dinleyerek keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

3. Günlük Rutinlere Aktivite Ekleme:
- Bulaşık yıkarken, bebeği kucağınızda tutarak suyun sesini dinlemesini sağlayabilirsiniz.
- Çamaşır asarken, asılan çamaşırları gösterip, "Bu gömlek, şu elbise" gibi isimlerini söyleyebilirsiniz.

4. Doğa İle Bağlantı:
- Hava koşulları elveriyorsa, balkonda veya bahçede vakit geçirebilirsiniz.
- Bebeğinizle dışarıda oturup, doğanın seslerini dinleyebilir, görsel uyaranlarla tanıştırabilirsiniz.

5. İletişimi Teşvik:
- Sadece şarkı söylemek değil, aynı zamanda bebeğinizle konuşmaya da devam edin.
- Ona gün içinde neleri yapacağını, hangi aktivitelere katılacağını anlatın.
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir