7 .5 Aylık Bebeğim Asla Oyuncaklarıyla Oyun Oynamıyor
63 görüntüleme
D
Damla K.
6 Nisan 2026 20:22
bir çok güzel oyuncak aldım ancak Kızm hepsini diş kaşıyıcı olarak kullanıyor hepsini ağzına götürüyor direk bu normal mi
N
Nur ..
6 Nisan 2026 20:49
Benim bebeğim de 7.5 aylık olmak üzere bizde de aynı şey var sadece oyuncakları değil ne bulsa ağzına götürüyor
Ş
Şafak Y.
6 Nisan 2026 23:11
Benim de oğlum 11 aylık genelde ağzına götürüyor herşeyi zamanla oyun oynamaya başlayscsktır

Melike P. E.
8 Nisan 2026 02:28
Benim oglum 1-2 hafta oncesine kadar hic oyuncaklarla ilgisi yoktu bikac oyuncagin tekerlegini felan dondurup atiyodu yada agzina sokuyodu asla oynamiyor dikkatini cekmiyordu hatta bir sure sonra oyuncak gorunce aglamaya basladi doktor kontrolumuzde sordum iletisime devam edin onu oynatmaya calismayn zorlamayin siz oynayin ve sizi izlesin dedi sonra degerlendiririz duruma gore dedi bi kc defa yaptim dikkatini cekmedi agladi sonra bigun yere biraktigimda kendi gitti oyuncaklarinin yanina ve oynamaya basladi herseyin vakti var gercekten bi sabah uyaniyorsunuz ve degismis oluyorlar suan 11 ayina girmek uzere daha yeni yeni ilgisi basladi oyuncaklara ama gun icinde cogu zaman cok huysuz agliyor ve kucak istiyor hic inmiyor anca beraber oturursak kucagimda oynuyor sanirim buda bir donem