6.gün Oldu Hastalığı 3 Gündür İshal

57 görüntüleme
Ö

Özlem X.

24 Mayıs 2026 15:37
19 Mayıs sabah uyandığında burnu akıyordu üç gün sadece burun akıntısı ara ara tıkanıklık vardı 22 Mayıs ateşli uyandı , tüm gün ateşliydi 38,5 temassız Ateş ölçer ile ölçüm yaptım, akşam duş aldırdım yine de düşmedi ,ilaç içen bir çocuk değil fitil kullanıyoruz mecbur kalınca uyitmadan önce verecektim ama uyuya kaldı vermedim gece boyu ateşi 38 civarında çıktı düştü,sabah biraz iyi uyandı öğleden sonra ateşi düştü bu arada her gün bir veya iki kere kakasını yaparken ishal olarak geliyor , biraz huzursuzluğu da var arada acıyor diyor neresi bana gösterebilir misin diyorum henüz bilmiyor gösteremiyor ,24 Mayıs bugün uyandığından beri biraz huzursuz şuan saat 15 bu saate kadar üç kere ishal şeklinde yaptı kakasını, ne yapalım hastane yok ilcedeyim sadece sağlık ocağı var gidelim mi ? Bu arada yiyecekler ile geçirmesini önermeyin lütfen yemek veya içecek içen bir çocukta degil
Ö

Özlem X.

24 Mayıs 2026 22:06
Hocam sürekli paylaşıyorsunuz hastanelerde onca sıra beklemek varken uygulamadan çok daha çabuk ilgileniliyor diyorsunuz hani nerede peki ? Sadece premium üyeliği olanlar için mi acaba ?
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir