6.aydan Beri Geçmeyen Hırıltj ve Horlama

42 görüntüleme
S

Sedanur B.

1 Ağustos 2025 19:34
Selam arkadaşlar, bebeğim 1 yaşına girdi ,su yaz ayında bile halen hirilti var ,ve asla geçmiyor neredeyse, ara ara geçiyor ara ara geri başlıyor,5 .6 aylıkken başladı. gerek uykuda gerekse oyun oynarken bile bildiğiniz horluyor hirildıyor nedeni nedir acaba, doktora bir kaç kere gittik bronşit fln demedi yani, burnunu fln açtı burnu da temiz görünüyor dedi ,hicbir burun akıntısı fln da yok ,nedeni nedir acaba yaşayan var mı bunu
A

Aysel.nur K.

2 Ağustos 2025 09:58
Benimkide haşta olduğunda hiriltisi vardı kesinlikle ama kesinlikle buhar makinesi alıp buhar verin 2 3 gün içinde hemen geçiriyor elim ayağım resmen bı arada geniz etide olmuş olabilir .buhar makinesinin içine eczaneden serum suyu alıp içine koyabilirisniz bende öyle yapıyorum .
S

Sedanur B.

2 Ağustos 2025 09:59
Hasta değil işte sorun da orda Aysel hanım,geniz eti olrk düşündüm, özel hastaneye bile gittim geniz eti için erken ,zannetmiyorum dedi doktor , halen çözemedim ne.oldugunu
B

Beyza Y.

3 Ağustos 2025 18:46
Ev tozuna , akarlara vs alerjisi olabilir. Eğer böyle bir durumunuz varsa halı kullanmamanız peluşu hayatınızdan çıkarmanız lazım en çok tozu bunlar tutuyor çünkü. bazen beşikler de peluş oyuncaklar oluyor her türlü sıkıntılı bi durum. Odasını günlük sil süpür havalandır yapıp dediğim gibi en asından odasındaki halıyı ve peluşları da kaldırırsanız ve iyileşme gözlerseniz bilin ki ev tozuna alerjisi var
Fadile B.

Fadile B.

7 Ağustos 2025 14:59
Özellikle uyurken uyku arkadaşı var mı oyuncaklarının çoğu peluş mu bebeğinizin giysilerini yıkarken yumuşatıcı kullanıyor musunuz odası yeterince tozu alınmış ve Havalanmış mı Bunlar da çok önemli etkenler Alerjik bir bebeğiniz varsa burnu her zaman tıkalı oluyor ev iyi nemli olmalı ben bir tencereye 5 lt su ve okaliptus yağı 10 damla koyup bütün evi nemlendiriyorum evimiz aşırı küçük diye yetiyor. O da iyi geliyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir