6.ay Uykuya Direnç

49 görüntüleme
K

Kübra B. ..

17 Temmuz 2025 18:46
6.5 aylık oğlum tam olarak 4-5 gündür uykuya çok ciddi direniyor. Dalamıyor hatta odaya girince dahi ağlıyor. Altını almak ya da giydirmek için sırt üstü yatırdığımda dahi ağlıyor. Ana kucağında sallayarak uyuttuğum bebeğim ne ana kucağına yatıyor ne de kucakta sallanmak istiyor. Ancak çarşafta sallayınca uyuyor. Hiç istemiyordum çarşafta sallamayı ama 2 saati bulan ağlaması olunca mecbur geçtim bu şekilde uyutmaya. Bu süreç geçici mi yoksa buna mı alışıyor merak ediyorum. Bu inatlaşma neden anlayamıyorum
A

Ayşe K.

17 Temmuz 2025 18:58
9 aylık kız çocuğu. Maalesef oluyor bu durumlar. Ama sonrasında geçiyor. Çok zor ama sabırlı olmak ve var olanı düzeni muhafaza etmeye çalışmak sanırım daha sağlıklı oluyor
K

Kübra B. ..

17 Temmuz 2025 19:12
Var olanla devam edemiyoruz maalesef var olan her şeye ağlama ile karşılaşıyoruz. 4.aydan beri de gündüz uykusu 30dkyı geçmiyor 6.aya gelince biraz biraz düzeldi ama bazen günde toplam 2 saat bile uyumamış oluyor o sebeple de hep huysuz. Uyku sorunlarını bir türlü çözemedik

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir