6.ay Gelişim

142 görüntüleme
Ş

Şeyma ..

30 Haziran 2025 07:35
Merhabalar bı videoda 6 aylık bebekler yuzustunden geriye sırtüstü donebilmeli demişti kızım 6 ay 13 günlük 5.ci ayından beri yüzüstü donebiliyor ama geri donemiyor emeklemeye çalışıyor gibi normal mi onun dışında gelişimi normal
K

Kübranur ..

6 Temmuz 2025 19:44
Merhaba şuan nasıl acaba benim oğlum da öyleydi ama korkuyordu o yüzden dönmüyordu oyuncakla ışıklı şeylerle dikkatini çekerek kendimiz yanında dönerek dönmesini sağladık şuan 7.5 aylık durduramıyoruz 😂 emekleme yok
H

Halime

21 Temmuz 2025 08:09
Benim oğlumda 6.ayının içindeyken yüz üstü döndürmeleri yaptım iki gün alıştırma yapınca üçüncü günde dönmeye çalışıyorlar yavaş yavaş dönüyorlar merak etmeyin sürekli ben sırt üstü yatıp ayaklarımı kaldırdım sonra sağa sola yatarak gösterdim her etkinlikte yaptım bunu ve gelişim sırası geldiğinde yapıyorlar merak etmeyin siz ne kadar uğraşsanızda vakti gelmeden yapmıyorlar. Yüz üstü dönmeyi başardı sonrasında zaten tek kolu üzerine daha yatkın duruyorlar yüz üstünde diğer kolunu kaldırarak geriye dönmesi gerektiğini sürekli gösterin kendinizde yapın bunu gördükçe hem eğleniyorlar hemde öğreniyorlar. Şimdi 7.ayımıza girdik yüz üstü öndeki nesneye ayaklarını ittirerek gitmeyi ve yüz üstü etrafında dönmeyi öğreniyor. Sevdiği oyuncakları koyun kendi başarır inşallah

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir