6.ay Atağı

101 görüntüleme
Aslı

Aslı

15 Nisan 2026 17:30
Merhaba,bebeğim 6 ay 1 haftalık, son günlerde inanılmaz mızmız huysuz çığlık çığlığa sürekli yaşayan var mı? Umarım geçicidir😔
M

Meltem Ö.

15 Nisan 2026 17:46
Vallahi ilk hafta öyle geçti 2. Hafta doktora gittik süt protein alerjisi vardı zaten tekrar inxenta başladık zira gazmış 3 gün sonra bahar alerjisi oldu 10 gündür balgamlı öksürük vardı üstelik üstteki dişlerin çıkmaya çalıştığını da belirtmek isterim(6 ay 22 günlük)
R

Rabia K. ..

15 Nisan 2026 18:06
Ay evett başlık açmaya bile fırsat bulamadım
Aslı

Aslı

15 Nisan 2026 22:42

Meltem Ö

Vallahi ilk hafta öyle geçti 2. Hafta doktora gittik süt protein alerjisi vardı zaten tekrar inxenta başladık zira gazmış 3 gün sonra bahar alerjisi oldu 10 gündür balgamlı öksürük vardı üstelik üstteki dişlerin çıkmaya çalıştığını da belirtmek isterim(6 ay 22 günlük)

Offf çok tatsız bizimde günlerimiz fazlasıyla kötü :(
Aslı

Aslı

15 Nisan 2026 22:42

Rabia K.

Ay evett başlık açmaya bile fırsat bulamadım

:(:(
E

Elvan

15 Nisan 2026 23:19
Şu an bizde bu durumdayız atak mı başka bir şey mi bilmiyorum:(çok yoruldum gerçekten .benden başka asla kimseyi istemiyor yanından bir saniye ayrılmama izin vermiyor ne yapacam bilmiyorum
Aslı

Aslı

15 Nisan 2026 23:20

Elvan

Şu an bizde bu durumdayız atak mı başka bir şey mi bilmiyorum:(çok yoruldum gerçekten .benden başka asla kimseyi istemiyor yanından bir saniye ayrılmama izin vermiyor ne yapacam bilmiyorum

Kesinlikle benim kızımda öyle, çığlıklarla ağlıyor normalde hiç öyle değildi.Sanki biyerine birşey olmuş gibi herşeyi kendi tutmak istiyor elinden düşürünce çığlık kıyamet🥺
E

Elvan

15 Nisan 2026 23:21

Aslı

Kesinlikle benim kızımda öyle, çığlıklarla ağlıyor normalde hiç öyle değildi.Sanki biyerine birşey olmuş gibi herşeyi kendi tutmak istiyor elinden düşürünce çığlık kıyamet🥺

Umarım hızlıca geçer yeterince yorucu bir süreç böyle daha da yorucu 😣
R

Rabia K. ..

15 Nisan 2026 23:52

Aslı

:(:(

En çok uyku sorun uykusu var ağlıyor ama hiç bır uyutma şeklini kabul etmiyor sizde de oldu mu
Aslı

Aslı

16 Nisan 2026 00:01

Rabia K.

En çok uyku sorun uykusu var ağlıyor ama hiç bır uyutma şeklini kabul etmiyor sizde de oldu mu

Evet uykuya geçerken çok direniyor gözünden uyku akıyor ama elleriyle sürekli kendini uyandırıyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir