6.5 Aylık Uyku Gerilemesi Var mı ?

89 görüntüleme
E

Ebru T.

31 Mart 2026 16:29
Bebeğim 6.5 aylık 15 gündür geceleri saat başı uyanıyor emerek geri uyuyor. İlk uykusuna 12-1 den önce geçmiyor. Ayaklarını kaldırıyor pat pat yere vuruyor. Dönmeye çalışıyor o yüzden de uyanıyor. Dişten diye granül falan da veriyorum ama faydası olmadı. Yaşayan var mı nasıl çözüm buldunuz ve 6. Ayda atak var mı ?
Z

Zeynep O. ..

31 Mart 2026 17:11
Benim kızım da 6 ay olmak üzere. Son 5 gündür aynı sorunlar bizde de var üstüne gündüz de hep huysuz hep ağlıyor atak galiba bu ya da dış anlamadım bende bı türlü
B

Buse B.

31 Mart 2026 23:06
5 ay 10 günlük bizde de durum aynı. İki ayağını havaya kaldırıp kaldırıp vuruyor. Ayaklarını vurmaktan uykuya dalamıyor
E

Ebru T.

5 Nisan 2026 17:21
Buse Başer
5 ay 10 günlük bizde de durum aynı. İki ayağını havaya kaldırıp kaldırıp vuruyor. Ayaklarını vurmaktan uykuya dalamıyor
Ay evet o da var birde dönmeye çalışıyor uyurken
Aysun B.

Aysun B.

7 Nisan 2026 01:24
7 ay 5 günlük aynı sorun 4-5 gündür bizde de var sürekli ağlayarak uyanıyor ayaklarını yere vuruyor dönmek istediği için dönüyor ve uyuyamıyor diş jeli vs sürdük ama etki etmiyor. Çözüm bulan var mıdır
A

Ayşegül İ.

7 Nisan 2026 08:54
Evet atak varmış bu aylarda, benimki de öyle memeye çok düşkün memede uyuyor ama memeyle uyuyunca da gece saat başı hatta 20-30 dk da bir uyanıyor başarır da memesiz uyutursam yine 2 saat falan uyuyor uyanmasın diye gece beslemesi yapıyorum o şekilde sabah 3-4 e kadar idare edebiliyorum ama sonrası yine zor geçiyor, artık uykusuzluktan bende de tahammül kalmadı herşeye kızıyorum pişman oluyorum sonra, uyku eğitimi alayım dedim sırf bu yüzden ara verdim
Seval b.

Seval b.

7 Nisan 2026 19:37
Arkadaşlar aynı şeyleri yaşıyormuşuz. Uyku eğitimi aldırmayı düşünüyorum artık ciddi anlamda. Akşam 7 de yatırıyorum. 11 gibi uyanıyor sonra 1 de 3 de sonra 3:45 de sonra 6 da. Artık tam uyanmış oluyor. İnanılmaz yorucu bir süreç. Ek gıdaya geçtiğimizden sabah kakasını yapmaya çalışıyor uykusu olmasına rağmen uyuyamıyor. :(
Gündüz ise 8-9 gibi uyuyor 30-40 dk boyunca sonra 12-1 arasında uyuyor yine 30-45 arası sonra 16:00-17:00 arası yine 30-40 arası uyuyor akşam 19:00 gibi de uykusu gelmiş oluyor ama direniyor :(
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir