6.5 Aylık Pütürtü Olunca Yemiyor
95 görüntüleme
T
Tuğçe A. ..
14 Mayıs 2026 00:21
Bebeğim neredeyse 7 aylık olacak hiç blander kullanmadım hep çatalla ezdim muhallebi tarzı şeyler yedirdim süzgeçli elinde tutabildiği aparatın içine meyve koyup verdim ama kıyma gibi tam olarak ezilmeyen şeyleri yemiyor kusacak gibi oluyor diliyle itiyor tükürüyor. Görüyorum pankek yapıp yediren anneler var ben nasıl yapacağım geçiş yapamadım onlara fikrinizle yardımcı olur musunuz
A
Aleyna K.
14 Mayıs 2026 01:02
Benim kızımda öyleydi hatta 7 ay anca muhallebi yedi 8-9 ay böyle hafif pütürlü şeyler yemeğe başladı hatta tam 9 aylıkken böyle küçük pütürlü çorbalarr falan içti kafanıza takmayın her bebek farklı gelişiö gösterir hemen ek gıdayı kabul etmemiş olabilir siz ona sürekli farklı tarifler yapmaya devam edin ve her ne yaparsanız onun önünd koyun yemeği o onunla oynasın yemek yiceğni anlasın bıncırsın yere atsın biraz ağzına atsın arada siz yedirin tabi o keşfederken ben böyle yendim yoksa benim kızımda herşeyi böyle çıkartıyordu bu şekilde alıştı ve sizde onun karşısında biraz birşeyler yiyin zamanla alışıcaktır
Yükleniyor...