6.5 Aylık Bebek

169 görüntüleme
D

Damla k.

22 Ocak 2026 13:50
Bebeğim 6 ay 22 günlük. 6 aya girdiğimizden beri uykuları o kadar kötü olmaya başladı ki bu aya kadar geceleri 1 kere uyanır beslenip uyurdu hemen

Artık geceleri saat başı uyanıyor ağlıyor geri uyumuyor. Acaba diş sancısı mı dedim yatmadan calpol verdim diş granülü verdim yok yine bir saat sonra uyandı. Ek gıdadan dolayı mı dedim sindiremiyor galiba ondan uyanıyor dedim ara verdim yok yine aynı fayda etmiyor. Gündüzleri de o kadar keyifli ki oyun oynuyor konuşmaya çalışıyor kendi kendine. Sıkıntısı nedir anlamadım gece olunca bir şey oluyor çocuğa

gerçekten 20 gündür tükendim artık derdi mi var ben mi anlamıyorum bilmiyorum
S

Ssssss

22 Ocak 2026 13:52
Bizde o süreçleri geçirdik normal bir durum 7.5 aylık hala uyanıyor
K

Kübra B.

22 Ocak 2026 13:59
Benim bebeğimde 7 ay 20 günlük sizin yaşadıklarınızı yaşıyorum uyku gerilemesi yaşıyoruz memeden ayrılmak istemiyor saat başı uyanıyor diş cikarticaz ondan dolayı diye düşünüyorum allah hepimize kolaylık versin.
E

Ebru Ç.

22 Ocak 2026 14:38
Emerek uyuduğu için diyorlar ama emin değilim bizde 5 ay 29 günlüğüz 15 gündür öyleyiz
D

Damla k.

22 Ocak 2026 22:11
Nasıl geçecek bu günler bilmiyorum artık
M

Merve A.

22 Ocak 2026 22:17
6 aya kadar gece boyu uyuyan bebeğim [6.aydan](6.aydan) sonra gece sürejli uyanıyor şu an 10.5 aylık aynı ilk 6 ayla alakası yok:(
D

Damla k.

22 Ocak 2026 22:18

Merve Akgün

6 aya kadar gece boyu uyuyan bebeğim [6.aydan](6.aydan) sonra gece sürejli uyanıyor şu an 10.5 aylık aynı ilk 6 ayla alakası yok:(

Bizim de aynıydı. Korkmaya başladım 10.5 aya kadar geçmedi mi :(((
M

Merve A.

22 Ocak 2026 22:20
Ara ara düzeliyor 3-4 gün çok iyi gidiyor tam diyorum rutine döndük sonraki gün yine sürejli uyanıyor büyüdükçe yeni beceriler öğreniyorlar emekleme ayağa kalkma gibi gece uyanıp uyanıp onu pekiştiriyorlar gece yatağında emekleyip oturuyor kalkıyor:(
D

Damla k.

22 Ocak 2026 22:21
Uyanması da problem değil kendi uykusuzluğumu da geçtim de uyanınca da çok huysuz oluyor sürekli ağlıyor sakinleşmiyor hiç kucağımdan inmek istemiyor babasına da gitmiyor
E

Emel

22 Ocak 2026 22:25
5.5 6. Aydan sonra bozuluyorlar sanirim ilk aylar cok guzeldi simdi iki saatte bir uyanıyor oturuyor bir seyler geveliyor agzinda bazen kendisi uyuyor bazen emmek istiyor 8 aylıgız ne zaman eski düzene donecegiz
J

Jale A. R.

24 Ocak 2026 00:37
4 ay atağından sonra hiç düzelmedi ayakta şu an 7 aylık olacak yarın.Bende sadece bizimki böyle zannediyordum.Peki nasıl düzelecek çok zor ya
R

Raziye K.

24 Ocak 2026 13:15
Benim kızım da 7 aylık oda ilk 5 ay çok güzel uyudu gece boyu uyurdu kesintisiz ama 1 aydır gece 12 den sabah 8 e kadar en az 5 kere kalkıyor artık uykusuzluktan yıkılmak üzereyiz. Ne zaman geçiyor. Kaç aya kadar böyle devam ediyor ?
D

Damla k.

24 Ocak 2026 14:53

Raziye Karahisarlıoğlu

Benim kızım da 7 aylık oda ilk 5 ay çok güzel uyudu gece boyu uyurdu kesintisiz ama 1 aydır gece 12 den sabah 8 e kadar en az 5 kere kalkıyor artık uykusuzluktan yıkılmak üzereyiz. Ne zaman geçiyor. Kaç aya kadar böyle devam ediyor ?

Gece cama çıkıp imdat diye bağırcam az kaldı 😅
T

Tuğçe

25 Ocak 2026 01:30
Merhaba bebeğim 6 aylık uykuda problemimiz yok çok. Şükür uyku öncesi rutinlerimiz hep yapıyoruz. Banyo burun temizliği daha sonra memede uyuyor yatağına bırakıyorum. gün içinde ek gıda başladığım için kendi yaptığım yoğurttan ayran yapıp içiriyorum uykuya geçişi kolaylaştırıyor ve gazlı sancılı olduğunda yada ağladığında kimyon ve rezene çayı demleyip içiriyorum bunlar uyumamaya sebeb olan nedenleri ortadan kaldırıyor bizde
M

Miray E.

25 Ocak 2026 21:02
Benim bebeğim de 6 aylık oldu. 4. Ayda uyku düzeni bozulmaya başladı şimdi hiç kalmadı. Çoğu gece yarım saatte bir uyanıyor. Gecenin bir körü uyanıp oturmak oyun oynamak istiyor tekrar uykuya dalması çok uzun sürüyor. Ne yapsam düzelmedi. Psikolojim bozuldu iyice 😂

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir