6.5 Aylık Baş Kaldırmama İsteği Başladı

478 görüntüleme
S

Sibel Y.

15 Haziran 2026 10:38
Arkadaşlar merhaba bebeğim beş aylıkken daha öncesi de yüzüstü başını kaldırıyordu sıkıntı yoktu destekli şekilde oturtmaya başladık desteksiz de çok az oturabiliyor bu seferde yüz üstüne koyduğum zaman başını çok kaldırmak istemiyor çabuk yoruluyor. onun dışında başını tutması vs iyi bu normal mi doktor kontrolüne daha var
S

Sibel Y.

15 Haziran 2026 10:45
.
Selin E.

Selin E.

Premium Üye
15 Haziran 2026 11:26
Kızım 8 aylık yüz üstü koyunca başını yere yatırıyor ve durmak istemiyor. Protesto gibi algılıyorum ben bu durumu. Çünkü diğer şekillerde kasları gayet iyi. Yine de çok salıklık hissederseniz doktorla bir görüşün
S

Sibel Y.

15 Haziran 2026 11:28
Selin Erçelik
Kızım 8 aylık yüz üstü koyunca başını yere yatırıyor ve durmak istemiyor. Protesto gibi algılıyorum ben bu durumu. Çünkü diğer şekillerde kasları gayet iyi. Yine de çok salıklık hissederseniz doktorla bir görüşün
Salıklık hissetmedim kucakta mama sandalyesinde çok iyi duruyor yatınca sıkıntı önümüzdeki ay doktora soracağım 🌸
Selin E.

Selin E.

Premium Üye
15 Haziran 2026 11:30
Belki de durmak istemiyordur hoşuna gitmiyordur. Büyüyorlar artık kendi isteklerini yapmak istiyorlar. 🙂
S

Sibel Y.

15 Haziran 2026 11:33
Selin Erçelik
Belki de durmak istemiyordur hoşuna gitmiyordur. Büyüyorlar artık kendi isteklerini yapmak istiyorlar. 🙂
Onların istekleri bizi endişeye sokuyor😅
S

Sibel Y.

15 Haziran 2026 13:12
.
S

Sibel Y.

15 Haziran 2026 23:19
.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir