6.5 Ay Ek Gıda
54 görüntüleme
G
Gökçe N. B.
2 Nisan 2026 22:35
Tadımlarla ek gıdaya başladık pütürlü yiyince öğürüyor zar zor yediriyorum bir iki kaşık muhallebiliyi zar zor yedi armutla karıştırdım sevdi gibi ama genede öğürerek yiyor muz verdim bugün onu severek yedi yumurtada da öğürüyor napıcam
N
Nesrin S.
2 Nisan 2026 23:04
Merhaba sevmediği gıdaları alerjik semptomlar göstermiyorsa eğer biraz zaman geçtikten sonra tekrar tekrar deneyin bebeklerin tat duyuları gelişip değişebiliyor benim oğlumda yumurtaya öğürüyordu 6. Ayda 10. Tadımda bile öğürdü 1 hafta gecti tekrar denedim her hafta denedim tekrar vere vere alisti yiyordu o dönem sonra yine biraktı haşlanmışı ama tavada hergün 1 yumurta yiyor farkli pişirme yöntemleri de deneyebilirsiniz mesela labneyle avakoda ile karişim yapabilirsiniz yumurta sarısını mesela muz severdi 4 ay gecti yememeye basladi 3 4 ay oğurdu muza simdi 2 hafta once tekrar yemeye basladi muzu degisiyor sadece siz tekrar denemekten vazgecmeyin nasil olsa yemiyor vermiyim yapmayın
G
Gökçe N. B.
2 Nisan 2026 23:06
Denediklerim arasında bi muz ve meyve püresini severek yedi diğerlerini hep öğürüyor ben mi yanlış ilerliyorum acaba diye ikileme düştüm