6. Hastalık mı? Acil Cevap Lütfen

311 görüntüleme
H

Hilal E.

13 Ağustos 2026 14:11
Kızım 11 aylık yaklaşık on gün önce ateşi yükseldi kan verdik CRP yüksek çıktı kan da enfeksiyon var dendi yaklaşık 4 - 5 gün ateşi yüksekti. Antibiyotik verildi fakat kızım hiç içmedi kustu ben de zorlamadım. Aradan üç gün geçti ateş tamamen bitti ve tüm vücudu kıpkırmızı benek benek kabardı. Doktoru 6. Hastalık olduğunu söyledi yaşayan var mı lütfen bilgi verin
B

Burcu000

13 Ağustos 2026 14:15
bizde aynı durumu yaşadık ateş 3gün sürdü ateş düştükten sonra döküntüler oldu
H

Hilal E.

13 Ağustos 2026 14:16
Burcu000
bizde aynı durumu yaşadık ateş 3gün sürdü ateş düştükten sonra döküntüler oldu
Nasıldı peki keyfi yerinde miydi ve geçti mi kaç gün sürdü herhangi bişey kullandınız mı bakınca bile içim gidiyor maalesef heryeri kıpkırmızı çok üzülüyorum
B

Burcu000

13 Ağustos 2026 14:33
Keyfi yerindeydi hiç bişey kullanmadım banyo yaptırdım sürekli sonra kendiliğinden kayboldu
H

Hilal E.

13 Ağustos 2026 14:34
Burcu000
Keyfi yerindeydi hiç bişey kullanmadım banyo yaptırdım sürekli sonra kendiliğinden kayboldu
Anladım kaç gün sürdü peki birde öksürük var mıydı kızım nefes alırken hırıltılı alıyor gece de öksürük başlar
M

Melda E.

13 Ağustos 2026 15:33
oğlumda 6. Hastalık geçirdi hatta aşı sonrası ateşi mi yoksa hastalık mı karıştı ilk başta. 3 gün yüksek ateş oldu sonrasında ateşi 35 e düşünce dr 6. Hastalık 3 gün döküntü yaşayacaksınız sonra geçer dedi dediği gibi oldu süreç 6 gün içerisinde sona erdi. Calpol ve sürekli duşa sokma yaptık. İştahsızdı yemek yemedi genel olarak hali, keyfi yerindeydi.
H

Hilal E.

13 Ağustos 2026 15:39
Melda Erol
oğlumda 6. Hastalık geçirdi hatta aşı sonrası ateşi mi yoksa hastalık mı karıştı ilk başta. 3 gün yüksek ateş oldu sonrasında ateşi 35 e düşünce dr 6. Hastalık 3 gün döküntü yaşayacaksınız sonra geçer dedi dediği gibi oldu süreç 6 gün içerisinde sona erdi. Calpol ve sürekli duşa sokma yaptık. İştahsızdı yemek yemedi genel olarak hali, keyfi yerindeydi.
Allah razı olsun verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim inşallah kolaylıkla atlatırız bizler de kızımın keyfi yerinde şükür ama iştahsız ve öksürük var vücudu da epey döküntülü dün ufak ufaktı bu sabah artmıştı
M

Melda E.

13 Ağustos 2026 15:59
Hilal Erdil
Allah razı olsun verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim inşallah kolaylıkla atlatırız bizler de kızımın keyfi yerinde şükür ama iştahsız ve öksürük var vücudu da epey döküntülü dün ufak ufaktı bu sabah artmıştı
Çok geçmiş olsun ateş sonrası döküntüdür belki hali keyfi yerindeyse içiniz rahat olsun, iyileşince yemek yemeye başlar zaten.
H

Hilal E.

13 Ağustos 2026 16:00
Melda Erol
Çok geçmiş olsun ateş sonrası döküntüdür belki hali keyfi yerindeyse içiniz rahat olsun, iyileşince yemek yemeye başlar zaten.
6. Hastalık deniyor bu döküntü de sizler de olduğu gibi :(
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir