6 Haftalık Gündüz 3-4 Saat Uyku Uyandırılmalı mı

155 görüntüleme
E

Elif ..

Premium Üye
23 Nisan 2026 10:11
6 haftalık bebeğim, gümdüzleri kucağımda 3-4 saat uyuduğu oluyor. Uyandırmam gerekir mi? Çiş kaka sayısı yeterli, kilo alımı iyi.
C

Ceylan K. B.

Premium Üye
23 Nisan 2026 10:21
Bir ayını doldurduktan sonra çok sıkıntı olmuyor galiba, ikinci ayda da fizyolojik sarılık riski devam ediyor diye bn maks [3.saatt](3.saatt) uyandırıp emzriyodum ama sarılık olmuştuk biz ilk ay o yüzden. Bez sayıs kilo alımı iyiyse sıkıntı yoktur keyfini çıkarın bnce.
M

Müjde

Premium Üye
23 Nisan 2026 10:40
Bence de keyfini çıkar uyumaya da ihtiyaçları var
G

Gülüş ..

23 Nisan 2026 10:45
Elimi sürmezdim 3. Aydan sesleniyorum gündüz 20 dk uyku gece sık uyanma ve zorla beslenme etrafı keşif
B

Begüm A.

23 Nisan 2026 11:32
Bence de uyuyorken bir riskli durumu da yoksa uyusun bırakın sonra çok arıyor insan 😂
Hatice C. .

Hatice C. ..

23 Nisan 2026 11:34
Begüm Aksoy
Bence de uyuyorken bir riskli durumu da yoksa uyusun bırakın sonra çok arıyor insan 😂
İlk çocuk da öyle oluyor insan ona da hak verin ❤️
Ebru K.

Ebru K.

23 Nisan 2026 11:54
Bu günleri çok aricaksin o yüzden bırak uyusun :) altı buçuk ayligiz uykuya hasretiz benim kızım da böyle güzel uyurdu üç aydan sonra değişiyor maalesef
B

Begüm A.

23 Nisan 2026 15:02
Hatice Celik
İlk çocuk da öyle oluyor insan ona da hak verin ❤️
Benim de ilk çocuğum 6 ay 21 günlük şu an 3 4 saat kesintisiz uykuyu arasam mumla bulamam o yüzden uyandırma diyorum sorana 🤷♀️😂
Hatice C. .

Hatice C. ..

23 Nisan 2026 15:32
Begüm Aksoy
Benim de ilk çocuğum 6 ay 21 günlük şu an 3 4 saat kesintisiz uykuyu arasam mumla bulamam o yüzden uyandırma diyorum sorana 🤷♀️😂
 ♥️
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir