6 Haftalık Bebeğim Hırıltılı Burun

98 görüntüleme
K

Kübra Ç.

13 Aralık 2025 04:07
Ablasından bulaştı. Onda da geniz akıntısı öksürük 37 derece ateş var. 6 haftalık bebeğim burnu hırıl hırıl hafif öksürük varne yapabilirim. Burnunu temizliyorum. Odayı nemlendiriyorum. Serum fizyolojik ile buhar yapsam veya yıkama yapsam zararı olur mu. Ben az serum sdamlatıp çekiyorum ama yıkama yapsam daha temiz olacak
Göktürk P.

Göktürk P.

13 Aralık 2025 04:24
3 yaşında benim çocuk. Doğduğundan beri serum ile yıkıyorum. Çok şükür ağır bir hastalık geçirmedi. Şu an hasta kreşten kapmış. Burnu tıkanıyor. Kendi istiyor artık yıkamayı çünkü rahatlıyor. Yıkadıktan sonra güzelce çekin. Nebülazatörün içine soğuk serum koyun yani soğuk buhar yapın daha etkili.
Z

Zşngz

13 Aralık 2025 04:25
Yıkama yapın benim bebegimde hasta 70 günlük 2.5 ml su veriyordum doktor 5 ml ver dedi 5 ml verince burnundaki sumukler döküldü burnu rahatlayınca emmesi de güzel oldu burnunu guzelce temizleyin bol bol besleyin
K

Kübra Ç.

13 Aralık 2025 04:28
Çok teşekkürler az damlatıp çekiyorum ama çok işe yaramıyoru tam temizlemiyor. O da öksürüğe neden oluyor
Z

Zşngz

13 Aralık 2025 04:31
Benim bebeğimin burun kısmında sümük gozukmuyor genizde bi akıntısı var hatta midesini bulandiriyordu genzine aktikça doktor 5 ml ile temizle diyince denedim burnundan döküldü hep hala iyileşmiş değil dün tıkandı burnu insAllah geçer size de çok geçmiş olsun
K

Kübra Ç.

13 Aralık 2025 04:33
Benimkinde de görünmüyor ama çok hırltı var çekincede geliyo baya bi şeyler. Kalanlar da öksürük yapıyo hafif . Size de çok geçmiş olsun çok küçük oldukları işin insan korkuyor çabucak geçer inşallah hepsinin
Y

Yasemin A.

13 Aralık 2025 05:01
Benim doktorum küçük bebeklerde serum fizyolojik damlatıp 2-3 dk bekletip burun aspiratörü ile çekmemi söyledi. Günde 1 defa olacak şekilde. Yıkamayı önermiyor küçük bebeklerde.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir