6 Buçuk Aylık Sürekli Kucak İsteme

176 görüntüleme
Aslı

Aslı

26 Nisan 2026 22:59
Kızım her an kucağımızda olmak istiyor nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz ?
M

Melda E.

26 Nisan 2026 23:29
Bebeğim 7 aylık olmak üzere ama bu dönem değil hep daha çok kucakta vakit geçirmek isteyen bir bebek, çok yorucu ama heralde yürümeye başlayınca biter diye düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum çünkü bir çözümü yok gibi. En zoru da oto koltuğundayken oluyor sürekli ordan kalkmak için ağlıyor.
Aslı

Aslı

26 Nisan 2026 23:30
Melda Erol
Bebeğim 7 aylık olmak üzere ama bu dönem değil hep daha çok kucakta vakit geçirmek isteyen bir bebek, çok yorucu ama heralde yürümeye başlayınca biter diye düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum çünkü bir çözümü yok gibi. En zoru da oto koltuğundayken oluyor sürekli ordan kalkmak için ağlıyor.
Çok zor gerçekten ne yemek yapabiliyorum ne birşey çok yorucu :(
M

Meltem G.

26 Nisan 2026 23:41
Kızlar moral bozmak istemem ama 27. Aydan sesleniyorum hala ne yemek yapabiliyorum ne temizlik koala gibi 7+24 üstümde yada kucagimda
Aslı

Aslı

26 Nisan 2026 23:41
Meltem G.
Kızlar moral bozmak istemem ama 27. Aydan sesleniyorum hala ne yemek yapabiliyorum ne temizlik koala gibi 7+24 üstümde yada kucagimda
Hala mı yok artık :(
Ebru K.

Ebru K.

27 Nisan 2026 00:06
Benim kızım da aynı maalesef altı buçuk aylık artık derman kalmadı bir de diş çıkarma sürecimiz başladı gecemiz gunduzumize karıştı geçecek elbet azıcık daha sabır
Aslı

Aslı

27 Nisan 2026 00:33
Ebru Kaya
Benim kızım da aynı maalesef altı buçuk aylık artık derman kalmadı bir de diş çıkarma sürecimiz başladı gecemiz gunduzumize karıştı geçecek elbet azıcık daha sabır
İnşallah :(
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir