6 Aylık Yerinde Durmuyor ve Huysuzluk

55 görüntüleme
G

Gözde A.

11 Kasım 2025 17:19
Herkese merhaba,oğlum 6 aylık. İlk 3 ay çok gazlıydı.şimdi gaz sorunu yok ancak hep huysuz hep mıymıy. Dikkati çok az oyuncaklara ilgisi2-3 dk sonra hep kucakta gezdirilmek istiyor oraya buya bakıp kurcalamak istiyor veya ayakta dikilmek. Tek başıma bakımı mümkün değil 3kişietrafında pervane oluyoruz. Çocukta bir sıkıntı mı var acaba diyorum. Ama tepki de veriyor güldürünce gülümsüyor. Ek gıda başladı yediklerimi sıkıyor diyorum. Kaka da kan yok mukus yok. Ne yerse onu çıkarıyor. Gaz bitti. Alt iki diş çıktı. Çiçek gibi bakılıyor. Yok anlamıyorum derdi mi var derdi yoksa neden böyle.? Ne kadar sürecek nereye kadar böyle. Atak haftası diyorlar bizim hiç bitmedi ki o haftalar.. Psikolojim alt üst olmuş durumda. Görüşleriniz değerli..
M

MK ..

11 Kasım 2025 17:37
Yalnız değilsin güzel anne merak etme ben yalnız büyütüyorum akşama kadar kucakta gezmek ve ertafi keşfetmek istiyor yere koyacağımı anladığı an başlıyor mızmızlığa kucaga alınca mutlu oluyor
H

Hülya A. ..

11 Kasım 2025 17:57
Aynı şeyleri yaşıyoruz ve tek başımayım. Ayrıca ilgi isteyen yemek bekleyen bir çocuğum daha var. Şu an algıları iyice açıldığı için herşeyi merak edip dokunmak istiyorlar. Bu çok normal yemeği bile o kucagimdayken yapıyorum bazen. Ama gecici bir süreç daha ne kadar kucagimizda kalacaklar ki. Bol bol alın kucağınıza sarılın oynayın dans edin camdan bakın ... Bu günler geri gelmeyecek ve biz çok ozluycez... Büyük oğluma gel bı sarılayım diyorum zorla geliyor yanıma... 🥲
Çağla

Çağla

11 Kasım 2025 18:05
Benımde tam 28 haftalık bebegım 6 aylık ıki haftadır tamda anlattıgınız gıbı ve biraz öncebu konuyu arastırıyordum ama karşıma atakhaftası çıktı . sağlık olsun gececek bu gunlerde ❤️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir