6 Aylık Yere Basma ve Gelişim
95 görüntüleme
S
Sibel Y.
3 Haziran 2026 23:05
Merhabalar, bebeğim henüz yeni 6 aylık oldu destekli şekilde oturtmaya başladık yeni. Bayramda aileler yere bastır bunun ayındakiler yere basıp zıplıyor dediler😒 bende denedim ama pek basmak istemiyor bacaklarını büküyor hemen biliyorum daha çok küçük ama içime kurt düşürdüler🤦♀️ bu arada yan dönmesi var sadece birkaç kere kendi tam döndü bu aralar dönmeye çalıştırdığımızda kolu altında kalıyor henüz normal mi bu süreç ?
T
Tuğba B. ..
3 Haziran 2026 23:14
10 aylk olmadan bebek yere bastırılmaz.

Ebru K.
3 Haziran 2026 23:25
Süreç çok normal siz herkesin dediğine bakmayın daha çok küçük benim kızım bir hafta sonra sekiz aylık olacak ben bastirmiyorum daha milletin söylediğine de kulak asmiyorum benim bebeğim ben nasıl istersem öyle haraket ederim benim kızım yeni yeni yan dönmeye başladı dokuz aya kadar normal merak etmeyin gönül rahatlığı içinde büyütün bebeğinizi
S
Sibel Y.
3 Haziran 2026 23:26
Süreç çok normal siz herkesin dediğine bakmayın daha çok küçük benim kızım bir hafta sonra sekiz aylık olacak ben bastirmiyorum daha milletin söylediğine de kulak asmiyorum benim bebeğim ben nasıl istersem öyle haraket ederim benim kızım yeni yeni yan dönmeye başladı dokuz aya kadar normal merak etmeyin gönül rahatlığı içinde büyütün bebeğinizi
S
Sibel Y.
3 Haziran 2026 23:27
10 aylk olmadan bebek yere bastırılmaz.

Ebru K.
3 Haziran 2026 23:29
Çok teşekkür ederim sizde öyle 🌸 inanın elalemi dinlemiyorum zaten ama içime şüphe düşürüyorlar annelik iç güdüsü sanırım 🥲
Yükleniyor...