6 Aylık- Uyutup Yatağa Koyunca Uyanma
36 görüntüleme

Ayşegül A.
14 Kasım 2025 12:24
Arkadaşlar oğlum 6 aylık oluyor 2güne.5. Aydan beri uyku sorunlarımız vardı zaten ama son 10 gündür her uyutmadan sonra yatağına koyduğumzda uyanıyor.kıpırdıyor,pış pış yapmaya rağmen uykuya geçemiyor.ayakta dolaşarak uyutuyoruz.bazen çok yorulduğumda emerek uyutuyorum çnkü yarım saati buluyor ayakta uyuması.Önceden uyutup yatağa koyduğumzda uyanmazdı devam ederdi uykuya.ilk koyuşumuzda hep böyle yapıyor sanki alışkanlık haline getirmiş gibi. geri kucağa alıp uyutuyoruz.geri uyutması da zor oluyor.2.koyuşta uyanmıyor.bazen ağlamıyor bakıp gülüyor 😀 aşırı uykusu var ama direniyor.Artık sırt,bel kalmadı.Acaba ayrılık kaygısı yaşıyor olabilir mi? Gündüz sabahları beraber uyuyoruz kendi yatağımızda benimle uyudğunda uzun uyuyor.2,5 saat bile uyuduğu oluyor.ben olmayınca 20-40 dkk arası uyuyor.gündüz uyku süresi iyice düştü.Uyku eğitimine başlamaya gücüm yok.İlk yatağa koyunca uyusa daha az yorulcaz😅 ne yapmam gerek arkadaşlar.başına gelen var mı? 6. Ay atağı mı bu.5. Ay atağını atlamadıkki daha 6 ya geçelim😂 Artık sırtım ayrılcak bi gün ikiye valla😀
B
Büşra T.
14 Kasım 2025 12:28
6 ay atagı zaten 4 ay atagı bı türlü bıtmıyo kı sonra kendini 6 ay ın içınde bulursun tabi diş sıkıntıları da oluyomuş hepsi birbirine gırıyor😂😂

Ayşegül A.
14 Kasım 2025 12:37
Malesef o da var tabi.hangisini yaşıyoruz artık anlamıyorumki.diş mi,5. Ay mı 6. Ay mı 😂 ne zaman düzene gircek acaba diye sormak istiyorum ama cevap belli😂😂
E
Ece ..
14 Kasım 2025 13:06
5ay 3 haftadan bildiriyorum ayniyiz. Ben cozum bulamadim henuz. Fiziksel durumuma gore ve eger o gun dogru durust hic uyumamissa kucakta tutuyorum bir sure daha, sık sık uyaniyor yine de. Ama surdurulebilir degil tabi ki biraz uyusun en azindan diye. Ben cozemedim dis mi atak mi (hic bitmiyor mu bu ataklar???) maalesef. Uyku egitimine de cesaretim yok. Gunler gecsin diye bekler oldum.