6 Aylık Uykuya Direnme

100 görüntüleme
V

Vesile D.

28 Haziran 2025 21:24
Bebeğim 1 haftadır uykusu geldiğinde şiddetli ağlama ve çığlık atma var artık boğazını acıtacak kadar ağlıyor gün içinde gayet keyfi yerinde fakat gece uykusu geldiğinde asla uyumak istemiyor kucağımda sakinleşmiyor emmek istemiyor gözleri kapalı ağlıyor öncesinde böyle bir durum yoktu 2 haftadır uykuya geçiş bu şekilde ve sık sık uyanıyor.Benzer durumu yaşayan var mı bu dönemlerinde uyku gerilemesi olabilir mi?
E

Esin Ü. ..

28 Haziran 2025 21:31
Benimkide 7.buçuk aylık dediğiniz gibi gündüzleri iyi ama gece uykusu zehir oldu sicaklardan büyük ihtimal biz bile uyuyamıyoruz sıcaktan el kadar bebekler napsın, iştahı nasıl peki?
S

Semen Ç.

1 Temmuz 2025 17:46
aynı durumdayız 5,5 aylık benim bebeğim de. uyuyacağı zaman deliriyor. Osman bey bu dönemde uyku gerilemesi oluyor mu?
S

Sema K.

1 Temmuz 2025 17:53
Benim bebeğimde 3,5 aylık akşam uykularına hep direniyor ağlamadan uykuya geçişi sağlayamadık bir türlü akşam rutinlerini yapıyoruz gündüz uykularına dikkat ediyoruz yok naparsak yapalım akşam uykusunda mutlaka ağlama krizine giriyor 1 saati geçiyor uyuması neden olabilir ve çözümü nedir acaba ya
M

Merve A.

3 Temmuz 2025 13:52
Bende 6 aylık bebeğimle katılayım. 2 haftadır tam dönmeyi de öğrendiğinden beri sürekli bi uykuya direnme mevcut. Asla yatıramıyorum eskiden 5-6 saat aralıksız yatan kız şimdi 2 saatte bir ayakta ve ağlamaktan kıpkırmızı olarak kalkıyoruz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir