6 Aylık Uyku Problemi

117 görüntüleme
H

Hilal A.

7 Haziran 2026 13:04
4. Ayla birlikte kurulu olan tüm düzenimiz bozuldu ve hala toparlayamıyoruz. Öncesinde kucakta sallayarak uyuttuğum bebeğim sabaha kadar 2 veya 3 kere beslenme için kalkar sonrasında tekrar uyurdu. 4. Aya girişimizle birlikte gece uykularımız kısalmaya başladı uyumamak için bir direniş bu süreçte memede uyumaya alıştı şu an başka türlü uyumuyor ilk uykuya memede geçip sonrasında ayağımda sallamaya devam ediyorum. Geceleri max en uzun uyku süresi 2 saat onun dışında çoğunlukla 1 saatin içinde 2 defa kalktığımız bile oluyor saat başı uyanıyoruz. Bir dönem yoğun gaz sorunlarımız vardı ondan diyordum şimdi baya azaldı bu durum ama sürekli uyanmaları hiç azalmadı yine ağlayarak uyanıp memede sakinleşip tekrar uykuya dönüyor. Uyku düzeni tutmuyor oturtamıyoruz ne yapmam lazım artık bir hastalığı mı var diye düşünmeye başladım.
K

Kamil E.

7 Haziran 2026 14:39
Şuan bizimki tam 5 aylık gece 1 de kalkıyor saat 4 e kdar ayakta . Kucakta uyuyordu şimdi oda yok
Göktenur B.

Göktenur B.

7 Haziran 2026 15:02
Bizim 8. Ay bitiminde uyku rutinimiz bozuldu gündüz en fazla 2 defa uyur hale geldi oda bazen çok kısa süreli gece ise 9 gibi uykuya geçiyor emerek uyuyor 12 ye kadar uyur sonrasında her saat başı emerek geri uyumak istiyor ben bu zamana kadar hep yatarak emzirdim öyle uyuttum ama 2 aydır geceleri çok yoruldum tek düzenli olan akşam 9 sabah 6 da ayaktayız
N

Nehar K.

8 Haziran 2026 09:48
5 ay 20 gun 1 haftadır 12den sonra nerdeyse saat basina döndük. Gunler uzadigindan beri de 5 gibi kalkar oldu sesler çıkarıyor bide sicaktan olabilirmi diye düşünüyorum. Ay ne yapacağım bilmem. Bu 4 ay sorunu bi bitmedi habire üstüne eklemeler geliyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir